ΟΙ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΕΣ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ Κ.ΣΗΜΙΤΗ & ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ;;;

06/08/2018
# #

 

ΟΙ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΕΣ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ Κ.ΣΗΜΙΤΗ & ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ;;;

 

 

Κάτοικοι των Αγίων Θεοδώρων διερωτώνται αν οι κυβερνητικές εξαγγελίες για τα αυθαίρετα αφορoύν και το οικόπεδο του πρώην πρωθυπουργού που εμποδίζει την πρόσβαση στην παραλίαΝέες νομοθετικές πρωτοβουλίες για την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη δράση της κρατικής μηχανής σχετικά με την προστασία του αιγιαλού ανήγγειλαν τρεις υπουργοί της κυβέρνησης πριν από λίγες ημέρες.Μάλιστα, επισημάνθηκε ότι πλέον στόχος είναι οι υποθέσεις με τα αυθαίρετα ή τις «ανεξήγητες» οικοδομικές άδειες να αποτελέσουν προτεραιότητα για τις αρμόδιες υπηρεσίες. Το ερώτημα λοιπόν που τίθεται είναι το εξής: Θα κατεδαφιστεί η περίφραξη της εξοχικής κατοικίας του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη στην περιοχή;

 

Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ της Realnews εδώ

 

 

Aλμυρή Κορινθίας: Η Μαργαρίτα Παπανδρέου περίφραξε την παραλία

 

Μία φωτο από το κτήμα της Μαργαρίτας Παπανδρέου στην Αλμυρή Κορινθίας έχει γίνει viral στα social media. Κι αυτό γιατί εμφανίζει περίφραξη μόλις ένα μέτρο (ίσως και λιγότερο) από τον αιγιαλό.

 

Το ζητούμενο είναι όχι μόνο τι κάνει η μητέρα του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου αλλά και οι αρμόδιες υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, της Περιφέρειας Πελοποννήσου αλλά και του δήμου Κορινθίων.

 

πηγες: 

http://www.enikonomia.gr/economy/193991,tha-katedafistei-i-perifraxi-tou-simiti.html

https://www.aftodioikisi.gr/parapona_sto_dimarxo/almyri-korinthias-margarita-papandreou-perifraxe-tin-paralia-foto/

ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ