Αφού ξεπούλησε το όνομα Μακεδονία ώστε να καλύψει τον Τσίπρα στο ανθελληνικό του μίσος τώρα την έπιασε ο πόνος για την πρώτη κατοικία των Ελλήνων που η ίδια ξεπούλησε ψηφίζοντας το πρώτο μνημόνιο.

26/01/2018
#

Αφού ξεπούλησε το όνομα Μακεδονία ώστε να καλύψει τον Τσίπρα στο ανθελληνικό του μίσος τώρα την έπιασε ο πόνος για την πρώτη κατοικία των Ελλήνων που η ίδια ξεπούλησε ψηφίζοντας το πρώτο μνημόνιο.

Βγήκε σήμερα μετά τις ανθελληνικές και προδοτικές της θέσεις στο Σκοπιανό να υπερασπιστεί τάχα το θέμα της πρώτης κατοικίας των Ελλήνων που παρέδωσε με τη δική της αποκλειστικά ψήφο στο πρώτο μνημόνιο στους δολοφόνους του Εθνους μας , θέλοντας να στηρίξει το έργο του εθνοκτόνου Γιώργου Παπανδρέου χωρίς ίχνος ντροπής.

Έχει το θράσος ενώ τα ξεπουλά όλα , χωρίς ίχνος ντροπής να τομλά να μας χρυσώσει το χάπι λέγοντας πως ξεπουλιέται στους δανειστές δεινάστες η πρώτη κατοικία του έλληνα.

Δείτε μόνοι σας το βατερλώ της αφού πάνω απόλα έχει ένα στόχο , να εξυπηρετήσει τα ξένα συμφέροντα σε όλα τα επίπεδα κατά της Πατρίδας.

''Βγαίνει στο σφυρί ακόμα και η πρώτη κατοικία» καταγγέλλει η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, με ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή προς τον υπουργό Περιβάλλοντος, Γιώργο Σταθάκη. Η βουλευτής επικαλείται περίπτωση, σύμφωνα με την οποία η ΙΖ' ΔΟΥ Αθηνών, με κατασχετήριο που είχε επιδώσει σε γυναίκα συνταξιούχο, κάτοικο Ζωγράφου, απειλεί να βγάλει στο σφυρί διαμέρισμα 51 τ.μ. για χρέη στην Εφορία.
 
 
Το συνολικό ποσό της οφειλής είναι 4.798 ευρώ και αφορά χρέη που δημιουργήθηκαν από το 2012 και μετά.
Η έκδοση και αποστολή του κατασχετηρίου πρακτικά σημαίνει ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να ενεργοποιηθεί η διαδικασία, ώστε να βγει το ακίνητο «στο σφυρί» τονίζει η κ. Μπακογιάννη.
Η κ. Μπακογιάννη βουλευτής απευθύνει την ερώτησή της στον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργο Σταθάκη και όχι στον υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρη Παπαδημητρίου, θυμίζοντας ότι κατά τη συζήτηση του πρόσφατου πολυνομοσχεδίου στην Ολομέλεια της Βουλής, είχε αναφερθεί στο σοβαρό ζήτημα των πλειστηριασμών κατοικίας, υποστηρίζοντας ότι σήμερα χάνουν τα σπίτια τους ακόμα και ανήμποροι άνθρωποι που αποδεδειγμένα αδυνατούν να εξυπηρετήσουν τις οφειλές τους προς το Δημόσιο αλλά, «ο κ. Σταθάκης, με οργίλο ύφος, χαρακτήρισε ψευδή τον ισχυρισμό και ζήτησε να παραθέσει συγκεκριμένο παράδειγμα». ''