Αλλος ένας ΣΚΟΠΙΑΝΕΛ που στο βωμό της προσωπικής διαφήμισης πούλησε τη Μακεδονία...!!!!!

#

 

ΑΣΥΓΚΡΑΤΗΤΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΝ ΟΨΗ ΤΗΣ ΤΡΑΓΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

ΔΗΜΑΡΧΕ ΘΙΑΣΩΤΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΑΕΦ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΟΧΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΟΤΑΝ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΕΝΘΕΙ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΝΘΙΣΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ.

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΑ ΠΟΥ ΖΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΕΛ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΠΟΠΥΛΑΝΕ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ...

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΖΑΕΦ ..ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ...ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΣ....!!!!

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ..

-----------------------------------------------------------

Δελτία Τύπου

[05/07/2018]

Η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά υποστηρίζει την υποψηφιότητα του Δήμου Παγγαίου για «Ευρωπαϊκή Πόλη Αθλητισμού 2019»- Συνάντηση με το Δήμαρχο Παγγαίου Φίλιππο Αναστασιάδη


 

Η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Παγγαίου κ. Φίλιππο Αναστασιάδη, και δήλωσε ότι θα υποστηρίξει την υποψηφιότητα του Δήμου  στην διεκδίκηση του τίτλου «Ευρωπαϊκή Πόλη Αθλητισμού  2019».

Η Υπουργός θα αποστείλει υποστηρικτική επιστολή στον αρμόδιο ευρωπαϊκό φορέα ACES η οποία θα συμπεριληφθεί στον φάκελο της υποψηφιότητας του Δήμου, αποτελώντας την  πρώτη ελληνική πόλη που λαμβάνει μέρος στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό για πόλεις  άνω των 25.000 κατοίκων. 

Η κα Κουντουρά και ο κ. Αναστασιάδης συζήτησαν για τα οφέλη στον τουρισμό και τον αθλητισμό που μπορεί να αποφέρει η ανάληψη του τίτλου αυτού, καθώς και στην τόνωση της τοπικής οικονομίας. Η Υπουργός επισήμανε ότι  στην  περίπτωση εξασφάλισης του, θα παρέχει την πλήρη στήριξή της για την επιτυχία των εκδηλώσεων και γεγονότων και  παράλληλα για τη δυναμική τουριστική προώθηση και προβολή της περιοχής.

Ο Δήμαρχος Παγγαίου ευχαρίστησε την Υπουργό για την υποστήριξή της που δίνει σημαντική ώθηση στην πρόταση του Δήμου  και την προσκάλεσε να επισκεφθεί το Παγγαίο το επόμενο διάστημα.