Αντάρτικο στη ΝΔ της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

10/10/2018
#

Αντάρτικο στη ΝΔ της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Σε σοβαρό αγκάθι για τη ΝΔ στο βορρά μετατρέπεται η μάχη για το νέο περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Λίγες μόνο ώρες μετά τη χτεσινή ανακοίνωση ...

του Κυριάκου Μητσοτάκη από την Άρτα ότι η ΝΔ θα στηρίξει όλους τους εν ενεργεία περιφερειάρχες που εκλέχτηκαν με τη στήριξή της, ανάμεσα στους οποίους συμπεριλαμβάνεται και ο Χρήστος Μέτιος, μια νέα υποψηφιότητα ξεπετάχτηκε στα ακριτικά της χώρας. Ο λόγος για το μέχρι σήμερα αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη, που ανακοίνωσε την απόφασή του να είναι υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κόντρα στον κ. Μέτιο!

«Στόχος μας είναι η επανεκκίνηση από το τέλμα που επήλθε στη διοίκηση της περιφέρειας μετά το θάνατο του αείμνηστου Γιώργου Παυλίδη», σημείωσε σε δήλωσή του, που ταράζει τα γαλάζια νερά στην ευρύτερη περιοχή.

Να θυμίσουμε ότι ο αείμνηστος Γιώργος Παυλίδης, που είχε εκλεγεί το 2014 με τη στήριξη της ΝΔ, απεβίωσε τον Οκτώβριο του 2016. Στη συνέχεια και ύστερα από εσωτερική διαδικασία είχε εκλεγεί νέος περιφερειάρχης ο Χρήστος Μέτιος, που θεωρείται μητσοτακικός και θα είναι ο επίσημος υποψήφιος της ΝΔ στις εκλογές του ερχόμενου Μαΐου. 

Τα προβλήματα όμως για τη ΝΔ δεν σταματούν εδώ, καθώς τάσεις απόσχισης έχουν εκδηλώσει στο πρόσφατο παρελθόν άλλοι δύο αντιπεριφερειάρχες του κ. Μέτιου: ο Καβάλας Θόδωρος Μαρκόπουλος και ο Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς.

makthes.gr