ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Γερμανοί και Αμερικάνοι υπερασπίστηκαν τη Συνθήκη της Λωζάνης που σύμφωνα με τον Πάκη μπορεί να αλλάξει ερμηνεία...

07/12/2017
#

 

Οταν έχεις μάθει να λειτουργείς εξωθεσμικά είναι αδύνατον να ανταποκριθείς στα καθήκοντα σου ως θεσμικός

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Γερμανοί και Αμερικάνοι υπερασπίστηκαν τη Συνθήκη της Λωζάνης που σύμφωνα με τον Πάκη μπορεί να αλλάξει ερμηνεία...

Αυστηρό μήνυμα στον Ερντογάν, με αφορμή τις δηλώσεις του μπροστά στον Παυλόπουλο στέλνει το Βερολίνο, ότι η συνθήκη της Λωζάννης ισχύει εδώ και 100 χρόνια, δεν τίθεται θέμα αναθεώρησής της, τόνισε γερμανική διπλωματική πηγή στον Realfm 97.8.

Όπως μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού με τον Νίκο Στραβελάκη ο ανταποκριτής στη Γερμανία, Παντελής Βαλασόπουλος, οι ίδιοι κύκλοι είπαν πως δεν μπορούμε να κλείνουμε την πόρτα στην Τουρκία αλλά ούτε και τα μάτια στις παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ «αδειάζει» Ερντογάν -Διαφωνεί με επικαιροποίηση της συνθήκης της Λωζάνης

Οι ΗΠΑ «άδειασαν» τον Τούρκο πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν σχετικά με την αναθεώρηση της συνθήκης της Λωζάνης.

Η αμερικανική κυβέρνηση διεμήνυσε ότι δεν συμφωνεί με τις δηλώσεις του προέδρου της Τουρκίας για επικαιροποίηση της Συνθήκης της Λωζάνης.

Εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ δήλωσε ότι για τις Ηνωμένες Πολιτείες είναι ζήτημα αρχής να υποστηρίζουν την κυριαρχία των χωρών της περιοχής, συμπεριλαμβανομένων της Ελλάδας και της Τουρκίας.

http://dexiextrem.blogspot.gr/2017/12/blog-post_179.html