Δε ξυπνάς το βλάκα όταν κοιμάται , τον αφήνεις να ξυπνήσει δοσίλογος.

26/11/2017
# #

Απογευματινή.gr 

Δε ξυπνάς το βλάκα όταν κοιμάται , τον αφήνεις να ξυπνήσει δοσίλογος.

 

Όταν η βλακεία συνασπίζετα και καταντά δοσιλογισμός κατά της πατρίδας φέροντας τη σφραγίδα που μόνο βλάκες θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν ως μέσο πιστεύοντας ότι προσφέρουν έργο στο πρόσωπο που υποτίθεται ότι εκπροσωπούν .

Χωρίς να παραδέχονται την αρνητικότητα των επιπτώσεων της συμπεριφοράς τους, αναπτύσσουν ενστικτωδώς μεταξύ τους υπόγεια κανάλια επικοινωνίας και φαίνεται να συμπράττουν με σκοπό να ακυρώνουν τάσεις, κατευθύνσεις και κινήματα που θεωρούν εμπόδια στην προσωπική τους εξέλιξη ακόμα κι αν είναι ελπιδοφόρα για το υπόλοιπο του κοινωνικού συνόλου.

Με μία απλή εξέταση της κατάστασης με βάση την πραγματικότητα θα μπορούσαν εάν είχαν τη στοιχειώδης λογική να διακρίνουν, τι κάνουν και γιατί τους βάζουν να το κάνουν.

Ιδια φαινόμενα αντιμετώπιζε πάντα η κοινωνία ως μέσο ανάδειξης και προβολής. .

Συμπέρασμα....και βλάκας και δοσίλογος..

Ο χρόνος ως κριτής όλων των απόψεων επιβεβαιώνει τα πάντα και στο τέλος δεν μένει το βλάκας αλλά το δοσίλογος.

ΥΓ. ο βλάκας με τελική κατάληξη δοσίλογος ακόμη και τώρα που διαβάζει τα παραπάνω νομίζει ότι είναι στόχος σε ένα έργο που μόνο η βλακεία του δεν του επιτρέπει να δεί τι ζημιά προξένησε .

Τώρα που διαβάζεις όλα τα παραπάνω όλα έχουν πλέον ολοκληρωθεί για το  ρόλο όλων, το μόνο που απομένει είναι να διαπιστώσει ο κόσμος ποιά είναι η αλήθεια.