Δε θα πάει ο ΣΥΡΙΖΑ με τη Δούρου στην περιφέρεια Αττικής....

11/10/2018
#

Στην πολιτική λένε , ότι με χαμένο γκόλ από τα αποδυτήρια δε συμμετέχεις στο παιχνίδι , άλλωστε είναι ένα πολιτικό παιχνίδι που θα κρίνει σε περίπτωση που δε γίνουν ταυτόχρονα και οι Βουλευτικές εκλογές τις εντυπώσεις στο πανελλήνιο.

Γνωρίζουν δε στο ΣΥΡΙΖΑ πολύ καλά , ότι η Δούρου έχοντας στις πλάτες της θανάτους τόσο της Μάνδρας όσο και στο Μάτι δε κερδίζει ώστε να τους δώσει μία ανάσα πνοής όσο σύντομη και να είναι αυτή.

Για  τους λόγους αυτούς και επειδή είναι από παλιά στο ''κουρμπέτι'' της πολιτικής αφήνουν να φαίνεται ότι οποιοσδήποτε απέναντι στη Δούρου θα κερδίσει την μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας με μεγάλη άνεση.

Και η στρατηγική αυτή τυγχάνει να καταπίνεται εύκολα από τους όψιμους σχεδιαστές των  Νεοδημοκρατικών πολιτικών δρώμενων  , αυτών των πολιτικών γυρολόγων μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας που χρίζουν υποψηφίους χωρίς καμία πολιτική ,  ''Νεοδημοκρατική'' αντίληψη.

Εμείς σας δίνουμε την είδηση και πάμε και ένα βήμα παραπέρα , η μάχη της περιφέρειας  Αττική θα έχει καθαρά κεντρώο πολιτικό χαρακτήρα ,κάτι που οι νεόκοποι ΠΑΣΟΚΟΓΕΝΝΕΙΣ καταμετρητές της Νέας Δημοκρατίας δε φαντάστηκαν μέχρι σήμερα ,επειδή μία ζωή έμαθαν στον ύπνο του λαού με τα καμώματα τους....

Εάν υπάρχει ένας συμβολισμός στις περιφερειακές εκλογές , θα είναι αυτός ,εκεί θα κερδιθούν , εκεί θα χαθούν οι εντυπώσεις...

Καλό ξημέρωμα στον βαθύ ύπνο σας στην Πειραιώς ......