Έβαλαν τον Σύνδεσμο του ΣΑΤΑ φίλοι Κώστα Καραμανλή να μας αποκαλούν Σουμπερίτες

13/09/2017
# #

Μπερδεμένος ο Στυλιανίδης μαζί με τον Παυλόπουλο από τις αποκαλύψεις και τις αποτυχημένες προσπάθειες  τους να διασπάσουν την Νέα Δημοκρατία έβαλαν τον Σύνδεσμο του ΣΑΤΑ φίλοι Κώστα Καραμανλή να μας αποκαλούν Σουμπερίτες.

Εμείς σας έχουμε ξαναγράψει ότι όσο και να προσπαθούν οι Παυλόπουλος Στυλιανίδης να διασπάσουν την Νέα Δημοκρατία για λογαριασμό των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δε θα τα καταφέρουν.

Η Νέα Δημοκρατία θα πρέπει μεθαύριο στην ΔΕΘ να έχει σε περίοπτη θέση στον Στυλιανίδη μπροστά να πάρει δύναμη το παλικάρι του Παυλόπουλου ώστε να ξαναπροσπαθήσει να διασπάσει την παράταξη, πλέον γιαυτούς είναι μονόδρομος και για μας μονόδρομος είναι να προστατεύουμε την ενότητα της .

Σουμπερίτες-Πουλικοί
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Με το όρο Σουμπερίτες-Πουλικοί εννοούνται δύο ένοπλα τάγματα Ελλήνων εθελοντών, που υπηρέτησαν στον γερμανικό στρατό κατοχής της Ελλάδας.
Οι Σουμπερίτες φέρεται ότι λάμβαναν εντολές από τη Βέρμαχτ και πήραν το όνομά τους από τον Γερμανό επιλοχία Φριτς Σούμπερτ και τον Έλληνα συνταγματάρχη Γεώργιο Πούλο που ήσαν επικεφαλής[1].
Φέρεται ότι οι Σουμπερίτες-Πουλικοί εθελοντές χρησιμοποιούσαν τη γερμανική πολεμική στολή με τα διακριτικά ΕΕΣ (Εθνικός Ελληνικός Στρατός) και η συμμετοχή τους στον γερμανικό στρατό κατά την περίοδο της Κατοχής σχετίστηκε με σφαγές αμάχων πληθυσμών[2].