Είναι εμφανής η ανικανότητα όταν δεν έχεις πονέσει την παράταξη, άλλαξε τους όλους....!!!!!!

12/07/2018
#

 

 NewDemocracy.gr

Είναι εμφανές ότι και  η ανικανότητα της στρατηγικής της Νέας Δημοκρατίας επέτρεψε να οδηγηθούμε στο ιστορικό έγκλημα της Μακεδονίας.

Είναι εμφανές σε όλους ότι η στρατηγική της μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2018 ήταν στρατηγική που πήγαζε από τις εθνοπροδοτικές αρχές του ΠΑΣΟΚ που λιμνάζει εντός της Νέας Δημοκρατίας.

Είναι εμφανές ότι ο Τσίπρας εκμεταλλεύτηκε όλη αυτή τη στρατηγική αφού γνωρίζουν πολύ καλά το πως κινούνται οι εθνοπροδότες του ΠΑΣΟΚ έχοντας στις τάξεις τους ως ΣΥΡΙΖΑ  αρκετούς συντρόφους.

Είναι εμφανές ότι η αντιπολιτευτική γραμμή της Νέας Δημοκρατίας βάλτωσε μεταξύ Σπυράκη και λοιπών παλαιών εχθρών της Νέας Δημοκρατίας γιατί είναι εμφανές στην πολιτική το ότι εάν δεν το έχεις μέσα σου δεν μπορείς να το βγάλεις προς τα έξω αυθεντικά , το αυθεντικό είναι αυτό που είναι και πιστευτό γιατί είναι η αλήθεια.

Είναι εμφανές σε όλο το κόσμο ότι για τη Μακεδονία πάλεψε και παλεύει μόνος του ο πολίτης ,με κρυπτόμενους τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας της Μακεδονίας.

Όλα είναι εμφανή , εάν δεν αλλάξουν τώρα υπάρχει ο κίνδυνος οι εθνομηδενιστές  να παίξουν και το τελευταίο τους χαρτί , αυτό της πολιτικής επιβίωσης γιατί εμείς δεν βγάζουμε προς τα έξω το αυθεντικό, αυτό που έχει μέσα του ο κάθε Νεοδημοκράτης αλλά δεν το έχει μέσα του ο στρατηγικός σχεδιασμός της Νέας Δημοκρατίας με τους ανθρώπους του.

Είναι εμφανές ότι και  η ανικανότητα της στρατηγικής της Νέας Δημοκρατίας επέτρεψε να οδηγηθούμε στο έγκλημα της Μακεδονίας , δεν τη φοβήθηκαν γιατί γνώριζαν πως λειτουργούν οι ΠΑΣΟΚΟΙ σύντροφοι τους εκτός των τοιχών του ΣΥΡΙΖΑ, στη Νέα Δημοκρατία.

Είναι εμφανής η ανικανότητα όταν δεν  έχεις πονέσει την παράταξη, άλλαξε τους όλους....!!!!!!