Επτά οι δράστες της επίθεσης στον ΣΚΑΪ....Τα «πακιστανικά» τηλέφωνα και ο ΟΛΑ.

18/12/2018
#

Επτά οι δράστες της επίθεσης στον ΣΚΑΪ....Τα «πακιστανικά» τηλέφωνα και ο ΟΛΑ.

Καμία αμφιβολία δεν υπάρχει στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία, ότι πίσω από το «χτύπημα» στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, βρίσκεται η οργάνωση ΟΛΑ. Όπως αναφέρουν υψηλόβαθμα στελέχη της αντιτρομοκρατικής, τα μέλη της χτυπούν κατά αυτόν τον τρόπο και διαθέτουν τέτοια επιχειρησιακή δυνατότητα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες υπολογίζονται στους επτά. Οι τρεις επιχείρησαν στο σημείο, όπου και τοποθέτησαν τη βόμβα κι εν συνεχεία διέφυγαν με το αυτοκίνητο που βρέθηκε λίγες ώρες αργότερα καμένο για να εξαφανιστούν τα όποια ίχνη.

Δύο άτομα αποτέλεσαν την ομάδα υποστήριξης του «χτυπήματος», ενώ οι άλλοι δύο, ήταν αυτοί που πραγματοποίησαν τα προειδοποιητικά τηλεφωνήματα. Όπως αποκαλύφθηκε, οι κλήσεις έγιναν από το κέντρο της Αθήνας και οι δράστες τις έκαναν από τα λεγόμενα «πακιστανικά κινητά», τα οποία δεν είναι ανιχνεύσιμα.

Όσον αφορά στις φωτογραφίες που διέρρευσαν το απόγευμα της Δευτέρα και κάνουν λόγο για εμπλοκή καταζητούμενων στην επίθεση, όπως τόνισε η Μίνα Καραμήτρου στο Open TV, οι Αρχές δεν συνδέουν τα γεγονότα.

Μάλιστα, οι αρχές αναφέρουν ότι κανείς από την ΕΛ.ΑΣ. δεν διέρρευσε τις φωτογραφίες των φερόμενων ως δραστών καθώς οι φωτογραφίες αυτές είχαν δοθεί στην δημοσιότητα πριν από τέσσερα χρόνια. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αναζητούνταν ως μέλη του Επαναστατικού Αγώνα.

Οι Αρχές βλέπουν κάποια διασύνδεση των δύο οργανώσεων, στη βάση τους, ωστόσο, ο βασικός ύποπτος, που μπορεί να ήταν και στη μία και στην άλλη οργάνωση, είναι στη φυλακή, οπότε δεν φαίνεται προς το παρόν να έχει πραγματοποιηθεί από κοινού χτύπημα.

ethnos.gr