Φοβάται και φοβερίζει....

27/08/2017
# #

Έκδηλος είναι πλέον ο πανικός της Προεδρίας της Δημοκρατίας, από τις επικείμενες αποκαλύψεις που αναμένεται να επιφέρουν ραγδαίες εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό της χώρας, η οποία και ξεκίνησε να αντιδρά σπασμωδικά, προαναγγέλλοντας από τα επικοινωνιακά της μέσα, διάσπαση στη Νέα Δημοκρατία.

Θέλουν να μας πουν δηλαδή, ούτε λίγο-ούτε πολύ, πως αν τολμήσουμε να βγάλουμε τα βρώμικα του Πάκη στη φόρα, αυτοί έχουν τη δυνατότητα, ως αντίποινα, να διασπάσουν τη Νέα Δημοκρατία.
Ένα από τα ερωτήματα που θα κληθούν να απαντήσουν όμως, όταν με το καλό δουν το φως της δημοσιότητας τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο Π.τ.Δ, παρέβαινε τον Θεσμικό του ρόλο και λειτουργούσε για λογαριασμό της εκτρωματικής συγκυβέρνησης, θα είναι και το πόσες φορές προσπάθησαν να διασπάσουν ανεπιτυχώς κατά το παρελθόν, τη Νέα Δημοκρατία.
Γιατί τέτοιες προσπάθειες έγιναν και μάλιστα, ουκ ολίγες φορές.

Τώρα, αν νομίζει ο Π.τ.Δ ότι μπορεί να φοβίσει με την απειλή της διάσπασης, που δεν κατάφερε να την κάνει, όταν ήταν παντοδύναμος, σήμερα, που βρίσκεται με το ένα πόδι στο σπίτι του, αυτό πια, ούτε ως ανέκδοτο δεν στέκει.