Για να δεις την αλήθεια πρέπει να τα έχεις καλά μαζί της

08/08/2018
#

Για να δεις την αλήθεια πρέπει να τα έχεις καλά μαζί της

 NewDemocracy.gr

Το διαδίκτυο είναι αχανές και εάν δεν το γνωρίζεις δεν πρέπει να παίζεις με την αλήθεια.

 

Ισως ήταν η πρώτη φορά που οργανωμένα μέσα λέγοντας την αλήθεια έφτασαν στο σημείο να κοντράρουν στα ίσια όλα τα μεγάλα μέσα της διαπλοκής της χώρας που μας βούλιαξαν στα μνημόνια.

 

Ίσως ήταν η μοναδική φορά που μία καλοσχεδιασμένη προσπάθεια έφτασε στο σημείο να τους κοντράρει στα ίσια και να τους απειλήσει βλέποντας την αλήθεια να ξεπροβάλει στα μάτια των πολιτών.

 

Ίσως ήταν και η τελευταία φορά που κάποιος απλός και ασήμαντος επέλεξε με τέλειο σχεδιασμό να τους καθηλώσει ,τόσο πολιτικά , όσο και σε νούμερα απήχησης φτάνοντας σε καθημερινή βάση τα μέσα να μετράνε πάνω από 200.000 και 250.000 χιλιαδες αναγνώστες.

 

Ίσως ήταν η τελευταία φορά που ένιωσαν ότι απειλούνται γιατί η συκοφαντία όπως σας το γράψαμε και πριν λίγες μέρες στο άρθρο μας (Η πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού , χρήσιμη ώστε να αναδεικνύει την αλήθεια.) ενέχει τον κίνδυνο να αλλοιώσει κομμάτι της αλήθειας.

 

Και όμως έγινε και έγινε γιατί την πολιτική την αντιμετωπίζεις με πολιτική και όχι με κοφτό μακαρονάκι και πλεκτό νήμα για το επόμενο πουλόβερ του χειμώνα.

 

Θα σας δώσω ορισμένα νούμερα ενδεικτικά της δύναμης που έχουν τα μέσα του χαοτικού διαδικτύου με λίγα σύντομα παραδείγματα τα οποία μελετούν όσοι έχουν στοιχειώδη γνώση πολιτικής και διαδικτύου στην εποχή μας και την εφαρμόζουν επάνω στην πολιτική σκακιέρα.

 

π.χ  ΟΜΑΔΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ όλοι γνωρίζουμε από ποιούς διαχειρίζεται.....207.000 χιλιάδες μέλη και με κοινοποιήσεις σε κάθε βίντεο τους τις (300 - 500+) άρα απήχηση σε κάθε δημοσίευση με άνεση μόνο με μία δημοσίευση την ημέρα περίπου από 350.000 έως 500.000 χιιάδες κόσμο( μόνο με μία) και δεν μιλάμε για like, χιλιάδες (όποιος έχει μάτια μπαίνει και τα βλέπει τα στοιχεία).

 

Δε μιλώ για τα μεγάλα site οχήματα της διαπλοκής των μνημονίων που χαλαρά γράφουν την ημέρα πάνω από 300.000 επισκέπτες.

 

Δε συνεχίζω άλλο τα παραδείγματα γιατί γνωρίζω ότι αυτοί που θα το διαβάσουν και κάθονται σε καρέκλα θα πέσουν από την καρέκλα του γραφείου τους αλλά όταν με συκοφαντίες σκοτώνεις το αυτοδημιούργητο, άλλο αντίστοιχο δεν πρόκειται εσύ να ξαναφτιάξεις.

 

Όσο για εμάς , εμείς που το φτιάξαμε μία φορά και το είδαν όλοι πως λειτουργούσε είναι σίγουρο πως όταν το θελήσουμε πάλι είμαστε σε θέση να το ξαναφτιάξουμε.

 

Τα πράγματα είναι τόσο απλά που απλούστερα δεν θα μπορούσαν να είναι , αρκεί να διαθέτεις σώας τα φρένας και να σε  ενδιαφέρουν πραγματικά οι πολίτες.

 

Η DATA τών στοιχείων που δημιουργήθηκε δημιουργήθηκε με στρατηγικό σχέδιο ώστε να μείνει εδώ και να τους στοιχειώνει.

 

Δημιουργήθηκε από συγκεκριμένες στρατηγικές πολιτικές σκέψεις ,με βάση την αλήθεια και την σωστή πολιτική της ανάδειξη, γιατί κάνουμε πολιτική και μέσω αυτής μπορούμε με σοβαρότητα να αναδείξουμε την αλήθεια.

 

Αυτά τα λίγα και ασήμαντα από τα πολλά τα οποία συνέβησαν .

 

Τώρα για τους Μαρινάκη , Κουρτάκη και όλα τα φαντασικά συκοφαντικά με τη λάσπη στον ανεμιστήρα ένα έχω να πω, πως σας βλέπουν και γελάνε και μαζί με αυτούς γελάνε και οι υπόλοιποι που είδαν το κάστρο της αλήθειας να πέφτει στα πατώματα από δικά του πυρά.

 

Θα μου πείς αυτή είναι η πολιτική και δεν μπορείς να την αποφύγεις γιατί αυτή είναι η μοίρα του ανθρώπου να αυτοκαταστρέφεται....

 

Πάντα όμως κάτι μένει , σε άλλους μένει το κοφτό μακαρονάκι και το πλεκτό πουλόβερ και οι 30.000 αναγνώστες καθημερινά με τα 60 like στην πολιτική ανάρτηση 26.000 μελών( ένας απλός μπακάλης μπορεί να υπολογίσει την παρέμβαση τους στο αχανές διαδίκτυο...4% επί των μελών του ) (αρκεί μόνο  η Μπαλατσινού με την κατσίκα  να σκεπάσει την μεγαλύτερη αλήθεια της πολιτικής όταν έχεις σκοτώσει τα δικά σου δυνατά μέσα ) και σε άλλους μένει η ανάμνηση και η γνώση της δύναμης που μπορεί όποτε έχουν  τη ψυχική διάθεση να το ξανακάνουν ....το προηγούμενο εφονεύθη....

 

Τα αρχεία θα μείνουν εδώ για να σας στοιχειώνουν μαζί με τις κατηγορίες σας που σκότωσαν την ασήμαντη πολιτική σκέψη ενός μικρού σεμνού και αφανή ελεύθερου ανθρώπου που δημοσίευσε σε αυτό το site και στα άλλα τρία site την αλήθεια με κεντρικό γνώμονα τον άνθρωπο.

 

Η συκοφαντία είναι η δύναμη των δειλών, θα είμαστε εδώ για να υπερασπιστούμε την τιμή και την υπόληψη μας καθώς και τα πεπραγμένα μας και σε περίπτωση που δεν υπάρξει δημόσια συγνώμη για την συκοφαντία που μας στιγμάτησε δημόσια   θα την απαιτήσουμε εμπλέκοντας και άλλα πρόσωπα,  άλλωστε μόνο οι δειλοί κρύβονται  και εάν είσαι δειλός δεν κάνεις για τα μεγάλα.

 

Επέλεξα την φωτογραφία από το αλφαβητάρι του Διαβόλου του Κρισναμούρτι - Περι αξιοπρέπειας  και παραθέτω και μία ρήση από αυτό....
 
 
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΛΑΧΤΑΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ, και με το να είναι κάτι, παίρνουν θέση στην κοινωνία που θεωρείται σεβαστή. Οι άνθρωποι κατατάσσονται σε διάφορες κατηγορίες -έξυπνοι, πλούσιοι, επιστήμονες, άγιοι- κι όποιος δε μπορεί να καταταγεί σε μια κατηγορία αναγνωρισμένη από την κοινωνία, θεωρείται πρόσωπο περιθωριακό.