Γιώργος Βλάχος: ''Ποια συμφέροντα θέλουν να ξαναγράψουν την ιστορία;''

08/01/2018
#

Ο βουλευτής της ΝΔ μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 για απόπειρα ορισμένων συμφερόντων και διαπλεκομένων να ξαναγράψουν κατά το δοκούν την ιστορία

«Το 2009 ο Καραμανλής πήγε σε εκλογές με πακέτο μέτρων με περικοπές και πάγωμα μισθών και συντάξεων» σχολίασε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Βλάχος μιλώντας για την έκθεση που δημοσίευσε η Καθημερινή, σύμφωνα με την οποία η οικονομία είχε εκτροχιαστεί.

 

Τόνισε ότι το βιβλίο του Γιάννη Παπαθανασίου για το τελευταίο 8μηνο της κυβέρνησης Καραμανλή, δεν αμφισβητήθηκε από κανέναν.

«Δεν μπορεί να ξαναγράψουν την ιστορία όπως θέλουν κάποια συμφέροντα και διαπλεκόμενοι» συμπλήρωσε. Υπενθύμισε ότι τον Μάρτιο του 2009 ζήτησε ελάχιστη συναίνεση από την αντιπολίτευση και ο Γιάννος Παπαντωνίου είπε τότε, ότι η κρίση είναι μόνο στο μυαλό της κυβέρνησης.

Σημείωσε ότι η κυβέρνηση Καραμανλή έπρεπε να μετατρέψει συμβάσεις στο δημόσιο τομέα γιατί υπήρχε δικαστική απόφαση και αναγνώρισε τα χρέη της κυβέρνησης Σημίτη γιατί το κράτος έχει συνέχεια.

Ο κ. Βλάχος είπε, ακόμη, ότι ο Καραμανλής ακύρωσε τη σύμβαση με τα Eurofighter γιατί δεν υπήρχε οικονομική δυνατότητα.

Αναφερόμενος στο βασικό μέτοχο για τα κανάλια, είπε ότι το θέμα επανήλθε και δείχνει ότι δικαιώθηκε η κυβέρνηση Καραμανλή.

Για την υπόθεση του Βατοπεδίου, είπε ότι όλα τα κανάλια μιλούσαν για σκάνδαλο. «Τι έμεινε από όλα αυτά; Kανείς από όσους μιλούσαν για σκάνδαλο δεν έχει ευθύνες;» αναρωτήθηκε και υπογράμμισε ότι πρέπει να ανοίξει η συζήτηση για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης Καραμανλή, γιατί κάποιοι προσπαθούν να επιρρίψουν την ευθύνη στη συγκεκριμένη κυβέρνηση και να τελειώσουν.

 

Πηγή: news247.gr