Η 5η φάλαγγα ως σύγχρονος γερολαδάς της νέας κατοχής, μας δείχνει με το δάχτυλο ώστε να μας μηνύσουν..Μεγαλύτερο ΑΙΣΧΟΣ δεν έζησε ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΣΜΟΣ

09/08/2018
#

 

Μετά τις συκοφαντικές αναρτήσεις τους τόσο στα προσωπικά τους προφίλ όσο και στα μέσα που διαχειρίζονται με το όνομα του Καραμανλή η 5η φάλαγγα πρωτοστατεί ως σύγχρονος γερολαδάς της νέας κατοχής στην υπόδειξη να προβούν βουλευτές και δημόσια πρόσωπα σε μηνύσεις είς βάρος μας αφού είναι οι πρώτοι στην Ελλάδα που μέσα από τα μέσα που διαθέτουν με το όνομα του ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ  έδειξαν ποιός έχει τα  μέσα ώστε να διευκολύνουν την σύγχρονή κατάδοση μας με ονοματεπώνυμο.

 

Πρώτα έδειξαν ότι όποιος δεν συμφωνεί μαζί τους στον κατήφορο τους έχει σχέση με μαύρο χρήμα από ναρκωτικά.

 

Μετά εξευτέλισαν παρουσιάζοντας ως κλέφτη συγκεκριμένο πρόσωπο του κοινοβουλίου γιά δραστηριότητα του επαγγελματική όταν δεν ήταν βουλευτής το 2014.

 

Ταυτόχρονα εκτελούν χρέη εισαγγελέα δημοσιεύοντας παντελώς συκοφαντικές εμπορικές και οικογενειακές δραστηριότητες ανθρώπων που δεν συμφωνούν μαζί τους και κάνοντας ένα βήμα παραπέρα ως σύχρονοι δοσίλογοι χωρίς κουκούλα προσπαθούν να δείξουν στον κόσμο ότι όποιος απέκτισε ότι απέκτησε στη ζωή του νομίμως ή προερχόμενα από την οικογενειακή του περιουσία είναι μαύρα και ύποπτα.

 

Χρησιμοποιούν τα προσωπικά τους προφίλ ως σύγχρονοι μαυρογιαλούροι μίας άλλης εποχής γιατί είναι αδιανόητο γιαυτούς ,κάποιος να είναι σε θέση να σηκώσει με τις δικές του καθαρές πλάτες ένα αγώνα , αυτό δηλαδή που κάνουμε εμείς.

 

Τα τελευταία 5 χρόνια έχουμε υποστηρίξει με χρήματα από την οικογενειακή μας περιουσία όλη αυτή την προσπάθεια ανάδειξης της αλήθειας ,για το πως η χώρα έφτασε στα μνημόνια.(ΑΥΤΌΣ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΌΓΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ..ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΜΟΥΓΚΑ )

 

Οι μόνοι που το γνωρίζουν καλά είναι οι δανειστές και οι άμεσα ''θιγόμενοι'' από εμάς με τα γραφόμενα μας γιατί εάν ήταν διαφορετικά θα μας είχαν κρεμάσει στα μανταλάκια , μανταλάκια που ξέρουν πολύ καλά να κρεμάνε όλους αυτούς που τους έχουν μπεί στη μύτη.

 

Ο ξεπεσμός των σύγχρονων γερολαδάδων της σύγχρονης κατοχής μας έχει ονοματεπώνυμο, αρκεί να μπείτε και να τα δείτε.

 

Το χειρότερο όλων είναι ότι με τη στάση τους θολώνουν την αλήθεια για το τι συνέβη στη χώρα τα τελευταία 9 χρόνια των μνημονίων.

 

Την αλήθεια για να την κρατήσεις ζωντανή πρέπει να διαθέτεις και τη στοιχειώδη λογική να μην την ακυρώνεις με τις συκοφαντικές σου πράξεις.

 

Θα μας είχαν ξεσκίσει οι δανειστές αλλά το μυαλό δεν το πουλάνε για να το βάλεις όταν το χρειάζεσαι.

 

Μεγαλύτερη ΝΤΡΟΠΗ δεν έχει ζήσει ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΣΜΟΣ