Η προδοσία σας, αποκαλύφθηκε και όσο και να μην το πιστεύετε, θα πληρώσετε για αυτά που κάνατε στην πατρίδα μας και στον Κώστα Καραμανλή

26/11/2017
#
Ξεκίνησαν με εξεταστικές για τα Μνημόνια!
Με Επιτροπή Ελέγχου για το Δημόσιο χρέος, της οποίας τις εργασίες διαφήμιζαν πανηγυρικά.
( η φωτογραφία από την πανηγυρική έναρξη των εργασιών της Επιτροπής Ελέγχου για το Δημόσιο Χρέος  )
Πήραν στα χέρια τους το πόρισμα της Επιτροπής και το παρέδωσαν με κάθε επισημότητα στα χέρια του ανώτατου θεσμικού άρχοντα της χώρας, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας!
 
( η τ. Πρόεδρος της Βουλής, κα Ζωή Κωνσταντοπούλου, παραδίδει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας το Πόρισμα της Επιτροπής Ελέγχου για το Δημόσιο Χρέος)
Ένα Πόρισμα που δικαιώνει απόλυτα τον Κώστα Καραμανλή και επιβεβαιώνει με τον πιο επίσημο τρόπο ότι τα οικονομικά στοιχεία με τα οποία παρέδωσε τη χώρα μετά τις εκλογές του 2009 ήταν αληθή!
Στη συνέχεια ο Υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος αρνήθηκε κατηγορηματικά τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το πώς φθάσαμε στα μνημόνια!
Ο Νικήτας Κακλαμάνης, επικαλούμενος τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ χαρακτήρισε “μύθο” πως το έλλειμμα  αυξήθηκε επί κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή, επισημαίνοντας πως τα τρία πρώτα χρόνια υπήρξε συγκράτηση και απομείωση του ελλείμματος...
Και αυτό είναι η αλήθεια!
Το επιβεβαιώνει το Πόρισμα που παραθέτουμε, επικαλούμαστε και τις κατηγορίες των επιστημόνων, μελών του Δ.Σ. της ΕΛ.ΣΤΑΤ, οι οποία δίνουν τη μάχη να φθάσει στο ακροατήριο, αυτή η βρώμικη υπόθεση!
Ο ελληνικός λαός πλέον γνωρίζει και αυτό είναι η αρχή του τέλους αυτών που συγκάλυψαν και υιοθέτησαν την προδοσία.
Παραθέτουμε για μια ακόμη φορά ολόκληρο το προκαταρκτικό Πόρισμα της Επιτροπής Ελέγχου για το Δημόσιο Χρέος
 
Πηγή: newdemocracy.gr