Η Τίμια Ζώνη της Θεοτόκου στην 350 Πτέρυγα Σέδες (ΦΩΤΟ)

30/10/2018
#

Η Τίμια Ζώνη της Θεοτόκου στην 350 Πτέρυγα Σέδες (ΦΩΤΟ)

Για την Romfea.gr, Χρήστος Καναρόπουλος

Την Τίμια Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου, εκ της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους, υποδέχθηκε σήμερα με στρατιωτικές τιμές η 350 Πτέρυγα Κατευθυνόμενων Βλημάτων της Πολεμικής Αεροπορίας που εδρεύει στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Σέδες, 15 χιλ. ανατολικά της Θεσσαλονίκης.

Να σημειωθεί ότι το πανσεβάσμιo κειμήλιο βρισκόταν προς προσκύνηση τις προηγούμενες ημέρες στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού Ευόσμου της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως.

Την Τίμια Ζώνη κόμισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας μαζί με τους Βατοπαιδινούς Πατέρες και την υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κασσανδρείας κ. Νικόδημος μαζί με τον Διοικητή της Πτέρυγας, Σμήναρχο κ. Αλέξανδρο Κομητούδη.

Κατά την υποδοχή αποδόθηκαν τιμές από άγημα της Πτέρυγας ενώ σύσσωμο το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό συμμετείχε και προσκύνησε την Αγία Ζώνη, εντός του Ιερού Ναού Προφήτου Ηλιού του Στρατοπέδου.

Ο Διοικητής της 350 ΠΚΒ απένειμε στους εκπροσώπους της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου καθώς και στον Μητροπολίτη Νεαπόλεως τιμητική πλακέτα με το έβλημα της Πτέρυγας και οι Αγιορείτες Πατέρες δώρησαν στην Πτέρυγα μία Εικόνα της Παναγίας με την Τίμια Ζώνη.

Μετά τη λήξη του προσκυνήματος η Τίμια Ζώνη αναχώρησε για το Άγιο Όρος.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ