Ιερέας ζήτησε από βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να μετανοήσει για την ''προδοσία'' της Μακεδονίας (ΒΙΝΤΕΟ)!

18/02/2019
#

Ιερέας ζήτησε από βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να μετανοήσει για την ''προδοσία'' της Μακεδονίας (ΒΙΝΤΕΟ)!

Σε δημόσια μετάνοια κάλεσε ιερέας στην Φλώρινα τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κωνσταντίνο Σέλτσα, για το αμάρτημα της προδοσίας της πατρίδας στο θέμα της Μακεδονίας.

Το συμβάν σημειώθηκε σε εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Επιμελητήριο Φλώρινας. Ο πατήρ Αναστάσιος, αφού ευλόγησε την πίτα, προέβη σε μια σύντομη ομιλία, όταν και σε κάποια στιγμή, προέτρεψε το βουλευτή Φλώρινας Κ. Σέλτσα σε δημόσια μετάνοια για το αμάρτημα της προδοσίας της πατρίδας, για το θέμα της Μακεδονίας.

«Λυπάμαι για το συγκεκριμένο περιστατικό. Η ορθοδοξία έχει διδάξει αγάπη και με τα όσα είπε για το πρόσωπό μου (φαντάζομαι και για την κυβέρνηση), αυτό δεν είναι αγάπη. Ο συγκεκριμένος (ιερέας) έχει δείξει δείγματα τραμπουκισμού κρεμώντας αβγά στο γραφείο μου, μετά από κάποιο συλλαλητήριο», απάντησε ο βουλευτής Φλώρινας.

Το λόγο έλαβαν, στη συνέχεια, τόσο ο Περιφερειάρχης Θ. Καρυπίδης, που αρχικά, χαρακτήρισε καλή τη Συμφωνία των Πρεσπών, προκαλώντας την αντίδραση του δημάρχου Φλώρινας, Γ. Βοσκόπουλου, που διαφώνησε μαζί του, λέγοντάς του ότι δώσαμε, τ’ όνομά μας, τη γλώσσα μας κτλ.

Αμέσως μετά ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας έλαβε ξανά το λόγο διευκρινίζοντας πως η αναφορά του στα περί «καλής» συμφωνίας αφορούσε το οικονομικό κομμάτι,σημειώνοντας χαρακτηριστικά. «Θλίβομαι, μπορεί να υπάρχουν κάποιες σκιές, αλλά στο οικονομικό σκέλος, η Συμφωνίας είναι θετική».

Δείτε το βίντεο:

 

kozan.gr