Και πάλι ο Καραμανλής θα το διαχειριστεί το Σκοπιανό Του Τζώρτζη

06/01/2018
#

Το ζήτημα του ονόματος της ΠΓΔΜ επανήλθε και πάλι δυναμικά στο τραπέζι των εσωτερικών συζητήσεων, έπειτα από πρωτοβουλία του Πάνου Καμμένου και της Ντόρας Μπακογιάννη, οι οποίοι ξαφνικά και χωρίς κανείς να καταλάβει το γιατί, από τον περασμένο Σεπτέμβριο και κατά τη συζήτηση στη Βουλή της σύστασης επιτροπής για την υπόθεση του NOOR 1, έβαλαν και πάλι στην πολιτική ατζέντα το ζήτημα.

Βεβαίως, κανείς δεν έχει εκπλαγεί από τα πρόσωπα τα οποία ''ενεργοποίησαν'' και πάλι το θέμα, άλλωστε δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις αφού η ίδια η ιστορία μας θυμίζει ότι ο μεν Καμμένος επί πρωθυπουργίας Καραμανλή υπήρξε πρόθυμος καταδότης της κυβέρνησης στη γνωστή γαλαντόμα πρεσβεία, όσο για τη Ντόρα, εκεί δεν χρειάζεται να μπεις καν να διαβάσεις τα όσα έκανε πίσω από την πλάτη του Καραμανλή στο Βουκουρέστι με την Κοντολίζα Ράις, αν δεν τα γνωρίζεις, αλλά βλέποντας τα μούτρα της στην πανηγυρική συνέντευξη τύπου μετά το ΒΕΤΟ, καταλαβαίνεις τα πάντα.

 

Τις τελευταίες μέρες όμως, ακούμε και διαβάζουμε πολλά.
Και βλέπουμε τον καθένα να βιάζει την αλήθεια, χάρη του σκοπού και του συμφέροντος.
Όχι βεβαίως του εθνικού, αλλά αυτού που υπηρετεί.
Και θα μπορούσε να είναι εξαιρετικά επικίνδυνη μια τέτοια κατάσταση υπό άλλες συνθήκες.
Αλλά όπως σε κάθε δύσκολη στιγμή, έτσι και τώρα, ευτυχώς για την Ελλάδα μας θα έρθει και θα δώσει τη λύση ο από μηχανής θεός της.
Γι΄αυτό και δεν θα μπω στη διαδικασία να αναλύσω, ούτε τις σκοπιμότητες που κρύβονται πίσω από του σημερινούς πρωταγωνιστές, ούτε και θ΄απαντήσω στα ψεύδη που αραδιάζουν, παραποιώντας την ιστορία και κόβοντας την στα μέτρα τους.

 

Παρά θα πω, τούτο:

 

Όλος ο ντόρος γίνεται, επειδή δρομολογήθηκε η ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, τον ερχόμενο Ιούνιο στη Σύνοδο της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας στις Βρυξέλλες.
Αλήθεια, τί σας κάνει να πιστεύετε ότι έχουν νόημα όλα αυτά που κάνετε, από τη στιγμή που κανείς σας δεν γνωρίζει ποιό θα είναι το πρόσωπο που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας τότε, όταν δεν ξέρετε, ποιός θα είναι αυτός που θα διαχειριστεί το θέμα;
Μάθετε λοιπόν από τώρα, πως οι δύο επόμενοι μήνες για τη χώρα μας θα είναι ιδιαίτερα σημαντικοί και θα υπάρξουν τέτοιες εξελίξεις που θ΄αλλάξουν τα πάντα, από όπως τα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα και θα επέλθουν ανατροπές.

 

Και για να μη νομίζετε ότι καταφεύγω σε χρησμούς, σας το λέω ευθέως.
Κύριοι, ο Καραμανλής θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα σ΄εκείνη τη σύνοδο, οπότε, τζάμπα ζορίζεστε.

 

 

 

Τζώρτζης