Καμμένε φάε τώρα το αυγό σου και μη μιλάς , θα τα λουστείς όλα τόσο εσύ όσο και ο Εξωθεσμικός με τους συνδέσμους και τα καραγκιοζιλίκια σας που προσπαθήσατε να αποδυναμώσετε διασπώντας το Καραμανλικό αγνό κόσμο της παράταξης

05/12/2017
# # #

Καμμένε, φάε τώρα το αυγό σου και μη μιλάς , θα τα λουστείς όλα τόσο εσύ όσο και ο Εξωθεσμικός με τους συνδέσμους και τα καραγκιοζιλίκια σας που προσπαθήσατε να αποδυναμώσετε διασπώντας το Καραμανλικό αγνό κόσμο της παράταξης

Για την Σπυράκη έχουμε τοποθετηθεί και δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι από όσα έχουμε γράψει γιατί είναι η αλήθεια , τόσο ο πόλεμός της στην Κυβέρνηση Καραμανλή, όσο και κατά της Πατρίδας.

Όσο για σένα Καμμένε,  μην ψάχνεις σωσίβια στους Καραμανλικούς μετά τα εκτρώματα που κάνατε, τόσο κατά του Κώστα Καραμανλή ,όσο και κατά της Πατρίδας,  εσύ  και ο στυλοβάτης σου ο εξωθεσμικός Παυλόπουλος.

Βάλτε τον Σύνδεσμό σας να σας σώσει, που καπηλεύεται το όνομα του Καραμανλή, τον οποίο δημιούργησε ο Λυμπερόπουλος με εντολές του εξωθεσμικού Παυλόπουλου, ώστε να διασπάσετε τον Καραμανλικό κόσμο εν όψει της ΕΛΣΤΑΤ και της πτώχευσης της χώρας.

Χρησιμοποιήσατε τους πάντες και τα πάντα, ώστε να αποδυναμώσετε τις καθαρές φωνές του Καραμανλισμού, επειδή ταυτιστήκατε με το σκοτάδι.

Μείναμε όρθιοι και τώρα έρχεται η σειρά σας και το χειρότερο για σας είναι να λουστείτε τη Σπυράκη γιατί αυτό σας αξίζει.

Τώρα φάε το αυγό σου και μη μιλάς και ετοιμάσου να τα λουστείς όλα γιατί αυτό σας αξίζει.

ΥΓ...ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΗΛΕΚΡΟΝΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΠΑΝΕ ....