Καμμένος: Η Νέα Δημοκρατία είμαι εγώ..Κυριάκο Μητσοτάκη βάλε τους ΠΑΣΟΚΟΥΣ Σπυράκη και Θεοδωρικάκο να του απαντήσουν

09/09/2018
#

 

 

Καμμένος: Η Νέα Δημοκρατία είμαι εγώ..Κυριάκο Μητσοτάκη βάλε τους ΠΑΣΟΚΟΥΣ Σπυράκη και Θεοδωρικάκο να του απαντήσουν

 

Ο υπουργός Αμυνας δήλωσε σε συνέντευξή του: «Εμείς εκφράζουμε τις αρχές του Κώστα Καραμανλή και της κοινωνικής κεντροδεξιάς»

 

«Η Νέα Δημοκρατία είμαι εγώ και οι ΑΝΕΛ» δήλωσε ο υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος. Σε συνέντευξη του στον ιστότοπο militaire.gr, ερωτήθηκε για το αν έχει διαρραγεί οι δεσμοί του με το κόμμα από το οποίο προέρχεται, και απάντησε: «Εμείς εκφράζουμε τις αρχές του Κώστα Καραμανλή και της κοινωνικής κεντροδεξιάς».  Παράλληλα εξαπέλυσε επίθεση κατά του Αδωνι Γεωργιάδη και του ΚΙΝΑΛ λέγοντας: «Αυτοί τα βρήκαν μεταξύ τους για να καλύψουν τις απάτες τους» ενώ πρόσθεσε: «Αυτό είναι το μεγάλο λάθος του Κυριάκου Μητσοτάκη, που στηρίζεται σε αυτούς που υβρίζαν και τον ίδιο και τον Καραμανλή».

Οσον αφορά τα αναδρομικά των ενστόλων είπε: «Επιστρέφουμε στους στρατιωτικούς και στο προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας, τα κλεμμένα, γιατί τα πήραν από την τσέπη τους». Είπε δε ότι η καταβολή τους θα αρχίσει άμεσα και θα ολοκληρωθεί τους επόμενους μήνες. 

 

Οσον αφορά το θέμα των Σκοπίων κατηγόρησε Ζάεφ και Ντιμιτρόφ ότι προκαλούν τους Έλληνες με τις δηλώσεις που κάνουν και υποστήριξε ότι η συμφωνία είναι πάρα πολύ πιθανό να μην προχωρήσει και δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτή από τους Έλληνες πολίτες. Για τη θέληση των ΗΠΑ να βάλουν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ ο ΥΕΘΑ λέει πως “πρέπει να καταλάβουν τα Σκόπια ότι δεν είναι η “περιζήτητη νύφη” . “Μόνο οι εξωγήινοι δεν έχουν κατέβει ακόμη για να πείσουν τους Σκοπιανούς να ψηφίσουν υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών στο δημοψήφισμα”, πρόσθεσε.