Μ. Κυριζίδης: Με το σύνθημα “ακούω” διεκδικεί τον Δ. Θεσσαλονίκης

10/10/2018
#

Μ. Κυριζίδης: Με το σύνθημα “ακούω” διεκδικεί τον Δ. Θεσσαλονίκης

 

Η λέξη “ακούω” αποτελεί τον κεντρικό πυρήνα σκέψης του υποψηφίου δημάρχου Θεσσαλονίκης, Εφραίμ Κυριζίδη, που νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι μίλησε στους δημοσιογράφους της πόλης για τα επόμενα βήματά του.

Ρεπορτάζ: Γιάννης Νάκος

“Πρωταρχικός μας στόχος είναι να κάνουμε πράξη το νέο σύνθημα και να απευθυνθούμε στους πολίτες της Θεσσαλονίκης, ακούγοντας τους. Υπό αυτό, τον ερχόμενο Δεκέμβρη θα παρουσιάσουμε το πρόγραμμά μας, που θα «ακούει» και θα αφουγκράζεται τις απόψεις των πολιτών της Θεσσαλονίκης», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Μάκης Κυριζίδης

Ο κ. Κυριζίδης υποδέχθηκε τους δημοσιογράφους στο πολιτικό “στρατηγείο” του στην οδό Αγ. Σοφίας 24.

Έθιξε για ακόμη μια φορά ζητήματα και προβλήματα της πόλης, εξαπολύοντας «πυρά» προς τον δήμαρχο, Γιάννη Μπουτάρη. «Έχουμε μείνει πιστοί στον οδικό χάρτη μας, και οχτώ μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές έχουμε έτοιμο το στρατηγείο μας. Επίσης, την Κυριακή, 14 Οκτωβρίου, θα κάνομε και τα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου μας».

Οι επόμενες ενέργειες

Σχετικα με τις επόμενες δράσεις του, ο κ. Κυριζιδης εστίασε στην πρωτοβουλία που θα αναλάβει, προκειμένου να υπάρξει μπαράζ επισκέψεων σε όλες τις δομές και υπηρεσίες του δήμου Θεσσαλονίκης.

Επιπρόσθετα, αποκάλυψε ότι αρχές Νοεμβρίου «θα έχουμε έτοιμη και μία έρευνα γνώμης από εταιρεία της Βόρειας Ελλάδας η οποία θα αποτυπώνει τόσο τα προβλήματα και τις λύσεις που θα υπάρξουν πάντοτε με γνώμονα την άποψη των πολιτών».

Μάκης Κυριζίδης

Στόχος η δεύτερη Κυριακή

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σκοπός της πρωτοβουλίας και της συνολικής προσπάθειας που οραματίζεται ο Εφραίμ Κυριζίδης, όπως τονίζει και ο ίδιος «είναι η δεύτερη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών».

«Με η χωρίς τη Νέα Δημοκρατία»

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε και η απάντηση του κ. Κυριζίδη στην ερώτηση του Thesstoday.gr σχετικά με την πιθανότητα στήριξης από τη Νέα Δημοκρατία.

Ειδικότερα, στο ερώτημα για το αν η Νέα Δημοκρατία αποφασίσει να δώσει τυπικώς η ατύπως την στήριξη της σε κάποιον άλλον υποψήφιο όπως έγινε στις περιφερειακές εκλογές του 2014, ποιες θα εινα οι επόμενες ενέργειές του, ο δημοτικός σύμβουλος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Συνεχίζουμε μέχρι το τέλος».