Μάικ Πενς: Πρόθυμος να περάσω από ανιχνευτή ψεύδους...δεν έγραψα εγώ στους New York Times

09/09/2018
#

Μάικ Πενς: Πρόθυμος να περάσω από ανιχνευτή ψεύδους...δεν έγραψα εγώ στους New York Times

NewsroomHuffPost Greece

 

Σε μία προσπάθεια να διαψεύσει οριστικά και αμετάκλητα τις φήμες που τον θέλουν να κρύβεται πίσω από μία ανώνυμη επιστολή, με επικριτικό περιεχόμενο για τον Ντόναλντ Τραμπ, η οποία δημοσιεύθηκε στους New York Times, ο Αμερικανός αντιπρόεδρος Μάικ Πενς δηλώνει ότι θα συμφωνούσε να περάσει από τεστ με ανιχνευτή ψεύδους, ώστε να αποδείξει «με έναν χτύπο της καρδιάς του», ότι δεν είναι ο συντάκτης.

Ένας στενός συνεργάτης του Πενς έχει ήδη δηλώσει, ότι ο αντιπρόεδρος δεν έγραψε το ανώνυμο κομμάτι που επικρίνει την ηγεσία του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, ωστόσο οι φήμες δεν σταμάτησαν...

Ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής Ραντ Πολ του Κεντάκι δήλωσε ότι ο Τραμπ θα δικαιολογούσε τη χρήση ανιχνευτών ψεύδους για να αποκαλύψει τον ανώνυμο συγγραφέα.

Ο ίδιος ο Πρόεδρος δεν έχει πει μέχρι στιγμής, αν θα φτάσει τόσο μακριά, αλλά ο Πενς έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι είναι πρόθυμος, ώστε να αποδείξει την «αθωότητά» του.

Ο Πενς δήλωσε στη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Fox News Sunday ότι δεν γνωρίζει την ταυτότητα του συντάκτη, αλλά επαναλαμβάνει ότι το συγκεκριμένο άτομο πρέπει να εντοπιστεί και να παραιτηθεί.