Μακριά τα χέρια σου από την Νέα Δημοκρατία

12/11/2017
#

Δεν είναι της φιλοσοφίας μας να ασχολούμαστε με ο,τιδήποτε μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στην εκκλησία γιατί θεωρούμε ότι ο ρόλος της είναι συνδετικός τόσο για το Έθνος όσο και για τους πολίτες που χρόνια τώρα μαστίζονται από την κρίση.

Θεωρούμε εξαιρετικό και αθόρυβο τόσο το έργο της εκκλησίας όσο  και της προσφοράς των πολιτών σε αυτή, αλλά δεν είμαστε αναγκασμένοι να σε ανεχτούμε άλλο στα πόδια μας γιατί δεν έχεις καμία δουλειά σε αυτό το αντικείμενο,εκτός εάν συνεχίζεις να εφαρμόζεις τις εντολές Παπανδρέου για τον κατακερματισμό της Νέας Δημοκρατίας.

Ο ρόλος της εκκλησίας στην βοήθεια των πολιτών είναι τεράστιος και σκεπάζει όλα όσα κατά καιρούς προσπάθησες τεχνηέντως να επιτύχεις ως γνήσιος ΠΑΣΟΚΟΣ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΑΜΑΡΑ.

Κάποιος να σε μαζέψει από τα χωράφια της πολιτικής της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ.

ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΤΙΜΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΟΠΩΣ ΤΙΜΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ

ΥΓ..θα ξεκινήσω από τα απλά ,όχι τα σύνθετα που κολάζουν και ανοίγουν τη γη στα δύο ,αύριο λέω να αγοράσω ένα καπέλο να δω πόσες δεσμίδες χωράει μέσα.............LONDON SWITZERLAND..