Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Έλα να συλλάβεις τη Ζαχαράκη

04/09/2018
#

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΣΗΚΩΣΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΓΑΝΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ - ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

Κυριάκος Μητσοτάκης για παραλίγο σύλληψη Ζαχαράκη: Για πρώτη φορά ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σήκωσε το γάντι και το ανάστημά του απέναντι στην κυβέρνηση - Το τηλεφώνημα οργής του Μητσοτάκη στην Γεροβασίλη 

Τα όσα συνέβησαν εχθές, 3/09/2018, έξω από τα γραφεία της ΝΔ είναι ομολογουμένως πρωτόγνωρα για τη δημοκρατία. Το γεγονός ότι βρέθηκαν αστυνομικές δυνάμεις έξω από το κτήριο της Νέας Δημοκρατίας, στο Μοσχάτο, προκειμένου να συλλάβουν με τη διαδικασία του αυτοφώρου την αναπληρώτρια εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, Σοφία Ζαχαράκη, δημιουργούν έντονους προβληματισμούς. 

 

Όλα ξεκίνησαν μετά από την υποβολή μήνυσης από τον εκδότη της εφημερίδας Documento Κώστα Βαξεβάνη, ο οποίος θεώρησε ότι εθίγη η τιμή και η υπόληψή του κατά τη διάρκεια συνέντευξης της κυρίας Ζαχαράκη στον τηλεοπτικό σταθμό Εpsilon.

 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά την υποβολή της μήνυσης η αστυνομία πήγε δυο φορές στα γραφεία της ΝΔ προκειμένου να αναζητήσει την κυρία Ζαχαράκη.