Ντόναλντ Τραμπ προς πολέμιους του και στημένα ΜΜΕ: «Εσείς fake news, εγώ επιτυχίες»!

17/07/2018
#

Ντόναλντ Τραμπ προς πολέμιους του και στημένα ΜΜΕ: «Εσείς fake news, εγώ επιτυχίες»!

 

Γία μία ακόμη φορά ο πρόεδρος Τραμπ έδειξε ότι και αντέχει και είναι πάντα μπροστά από τους επικριτές του καθώς  σε μια νέα του δήλωση χαρακτήρισε τη συνάντησή που είχε με τον Πουτιν καλύτερη και από αυτές που είχε στην έδρα του ΝΑΤΟ.

Μέσω Twitter, ο Αμερικανός πρόεδρος έκανε λόγο για fake news και χαρακτήρισε τη συνάντησή του με τον Ρώσο ομόλογό του «καλύτερη» από εκείνη στο ΝΑΤΟ.

«Ενώ είχα μια σπουδαία συνάντηση με το ΝΑΤΟ, συγκεντρώνοντας τεράστια χρηματικά ποσά, είχα  μία ακόμη καλύτερη με τον Ρώσο Βλαντίμιρ Πούτιν. Δυστυχώς, δεν αποτυπώθηκε έτσι, τα fake news έχουν τρελαθεί», σημείωσε.

Σε προηγούμενο tweet, ο Τραμπ αναφέρθηκε στη συνάντηση με το ΝΑΤΟ, γράφοντας:

«Είχα μια σπουδαία συνάντηση με το ΝΑΤΟ.

Έχουν πληρώσει 33 δισεκατομμύρια δολάρια περισσότερα και θα πληρώσουν εκατοντάδες δισεκατομμύρια δολάρια ακόμη στο μέλλον, εξαιτίας μου. Το ΝΑΤΟ ήταν αδύναμο, αλλά τώρα είναι και πάλι ισχυρό (κακό για τη Ρωσία). Τα μέσα ενημέρωσης λένε μόνο ότι είμαι αγενής προς τους ηγέτες, δεν ανέφεραν τίποτα για τα χρήματα!».

Στο μεταξύ πίσω στις ΗΠΑ το αμερικανικό «βαθύ κράτος» έχει υποστεί αλλεπάλληλα ψυχολογικά πλήγματα από τον Τραμπ σε σημείο που να θυμίζει φρενοκομείο.

Όπως αναφέρουν συγκεκριμένα αμερικανικά ΜΜΕ το σύστημα ή ο βάλτος της Ουάσιγκτον τρέμει από τυχόν αποκαλύψεις που μπορεί να έχει κάνει ο Ρώσος πρόεδρος Β.Πούτιν αναφορικά με παράνομες δοσοληψίες πρώην στελεχών των Δημοκρατικών που έκανε τα πάντα για να ακυρώσει τη συνάντησή τους στο Ελσίνκι.

Ο πρώην αρχηγός της CIA επι Ομπάμα, John Brennan, η Hillary Clinton ο James Comey και μέλη των Δημοκρατικών όλοι έχουν λόγους να φοβούνται την επιστροφή του Τραμπ στις ΗΠΑ, μετά το Ελσίνκι.