Ο Εθνοκτόνος Παπανδρέου μας φτύνει στα μούτρα με τις πλάτες του Μητσοτάκη που θέλει να συνεργαστεί μαζί τους για να τους σώσει....!!!!

12/11/2017
#

Ο Εθνοκτόνος Παπανδρέου μας φτύνει στα μούτρα με τις πλάτες του Μητσοτάκη που θέλει να συνεργαστεί μαζί τους για να τους σώσει....!!!!

Μας φτύνει στα μούτρα έχοντας τις πλάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη δίνοντας μας να καταλάβουμε ότι μαζί με τον Μητσοτάκη θα υπερασπιστούν τόσο την ασυλία του όσο και την Εθνοκτόνο πολιτική του ώστε να μην αντιμετωπίσουν την ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.

Τελικός κριτής πάντα είναι ο λαός ο οποίος μπορεί να σιωπά αλλά πλέον γνωρίζει τους υπευθύνους της Εθνικής Τραγωδίας έχοντας πραγματικό παράδειγμα ο καθένας το τι έχει συμβεί στο σπίτι του από  την Προδοσία παράδοσης της χώρας από τον Παπανδρέου.

Μπορεί να μη μιλά αλλά θα έρθει η ώρα που θα μιλήσει, θα χυθεί στους δρόμους ορμητικά για μία ανάσα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.

Είπαμε η Ιστορία Επαναλαμβάνεται με τους φυσικούς της ρυθμούς.

Όσον αφορά τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μακάρι να τους είχε κάνει την σκληρή κριτική που τους έχουμε κάνει εμείς από τη σελίδα μας και η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , να είσται σίγουροι ότι το λιγότερο που θα είχε καταφέρει θα ήταν να τους είχε κατεδαφίσει.

Και αν τους είχε κατεδαφίσει δεν θα πέρναγαν όλα αυτά τα ανθελληνικά μέτρα.

Σας παραθέτουμε μέρος από τις δηλώσεις του Εθνοκτόνου Παπανδρέου που τον καλύπτει η ΜΠΕΡΤΑ του Μητσοτάκη...

Ο Γιώργος Παπανδρέου έριξε την ψήφο του για την ανάδειξη του ηγέτη της Κεντροαριστεράς το κόμμα που σκότωσε την Πατρίδα και το καλύπτει με την ΜΠΕΡΤΑ του ο Μητσοτάκης...

Δείτε πως μας φτύνει ο Εθνοκτόνος Παπανδρέου....

΄΄Είναι και ένα κάλεσμα αλλαγής, διότι η Ελλάδα έχει πολλές δυνατότητες, έχει τεράστιες δυνατότητες εάν ο Ελληνικός λαός ξαναβρεί την αυτοπεποίθηση, τη θέληση, να γίνουν αλλαγές. Να ξεφύγει από τις μεγάλες κουβέντες εκείνων των παρατάξεων, και της δεξιάς και των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, που ουσιαστικά εξαπάτησαν τον Ελληνικό λαό τάζοντας παραδείσους, αλλά κάνοντας ακόμα πιο δύσκολη την προσαρμογή μετά από την οικονομική κρίση΄΄.