Ο Ζάεφ δεν κρύβει τη χαρά του για τη δημοκρατία της Μακεδονίας όπως λέει ΔΕΙΤΕ ΤΟ : «Οι πύλες του ΝΑΤΟ άνοιξαν για τη 'Μακεδονία'»

12/07/2018
#
  

Ο Ζάεφ δεν κρύβει τη χαρά του για τη δημοκρατία της Μακεδονίας όπως λέει  ΔΕΙΤΕ ΤΟ : «Οι πύλες του ΝΑΤΟ άνοιξαν για τη 'Μακεδονία'» 

  

«Οι πύλες για την πλήρη ένταξη στο ΝΑΤΟ είναι ανοιχτές. Σήμερα το απόγευμα, τα κράτη μέλη του ΝΑΤΟ αποφάσισαν να απευθύνουν πρόσκληση στη 'Δημοκρατίας της Μακεδονίας' για να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις για την ενταξιακή διαδικασία στη Συμμαχία» αναφέρει ο Ζάεφ σε ανάρτησή του στο Facebook, κάνοντας λόγο για «μεγάλη και ιστορική ημέρα». 

 

Zoran Zaev

15 ώρες · 

Радувај се Македонијо! 
Портите за нашето полноправно членство во НАТО се отворени.

Попладнево, земјите членки на НАТО одлучија да ни упатат покана Република Македонија да го започне пристапниот процес за членство во Алијансата.

Нашите партнери и пријатели денеска ни оддадоа признание. Препознаена е силната посветеност, исполнети се сите критериуми.

Денес е голем, историски ден, за Република Македонија.

Ветувам дека ќе донесеме уште добри вести и во периодот пред нас, во интерес на сите граѓани на нашата земја.

По тој повод, во овој момент гостувам како говорник на конференцијата NATO ENGAGES во рамки на Самитот во Брисел.

Следете во живо. 
https://youtu.be/0_Wo90Irl9c

Να σε χαιρόμαστε Μακεδονία!
Οι πύλες για την πλήρη ένταξη στο ΝΑΤΟ είναι ανοιχτές.

Σήμερα το απόγευμα, τα κράτη μέλη του ΝΑΤΟ αποφάσισαν να επεκτείνουν πρόσκληση στη δημοκρατία της πγδμ για να ξεκινήσουν την ενταξιακή διαδικασία για ένταξη στη συμμαχία.

Οι συνεργάτες και οι φίλοι μας σήμερα μας πλήρωσαν μια ομολογία. Η αναγνώριση είναι ισχυρή δέσμευση, όλα τα κριτήρια έχουν εκπληρωθεί.

Σήμερα είναι μια μεγάλη, ιστορική ημέρα, για τη δημοκρατία της Μακεδονίας.

Υπόσχομαι ότι θα φέρουμε περισσότερα καλά νέα και την περίοδο που έχουμε μπροστά μας, προς το συμφέρον όλων των πολιτών της χώρας μας.

Με την ευκαιρία αυτή, σε αυτό το σημείο, ήταν ως ομιλητής στη διάσκεψη του ΝΑΤΟ, το ΝΑΤΟ συμμετέχει στο πλαίσιο της Συνόδου κορυφής των Βρυξελλών.