Οι ΠΑΣΟΚΟ-ΣΩΤΗΡΕΣ Μητσοτάκης Σαμαράς στο μνημόσυνο του Εθνάρχη

23/04/2018
# # #

Οι ΠΑΣΟΚΟ-ΣΩΤΗΡΕΣ Μητσοτάκης Σαμαράς στο μνημόσυνο του Εθνάρχη

 

 NewDemocracy.gr

 

 

Εάν είχαν ίχνος ντροπής για ότι έχουν κάνει και συνεχίζουν να κάνουν δεν θα τολμούσαν να είναι σήμερα εκεί, στο μνημόσυνο του Εθνάρχη Κώνσταντίνου Καραμανλή.

Σήμερα που η μ

έρα αυτή συμπίπτει με την ημέρα της Εθνοπροδοσίας  από τον Παπανδρέου τον οποίο και προστατεύουν με τους πολιτικούς τους χειρισμούς τόσο ο Σαμαράς όσο και ο Μητσοτάκης.

 

Προστάτεύουν  και οι δύο τόσο τον Παπανδρέου όσο και το βρώμικο ΠΑΣΟΚ για την υποταγή της χώρας στα μνημόνια,  χωρίς ίχνος ντροπής για το ξεκλήρισμα της Ελληνικής οικογένειας και τους κινδύνους αφανισμού του Έθνους από τα μνημόνια.

 

Χωρίς ίχνος ντροπής παρεβρέθησαν σαν να μη συμβαίνει τίποτα σαν να μην έχει κλάψει κάθε Ελληνική οικογένεια από την λεηλασία τόσο της ιδιωτικής όσο και της δημόσιας περιουσίας από τους δανειστές.

 

Στυλοβάτες των εχθρών της χώρας με κάθε μέσον , με κάθε τρόπο , με κάθε τύπου κουκούλωμα σε όλα όσα με μεθοδικότητα σχεδίασαν όλοι οι ΠΑΣΟΚΟ-ΣΩΤΗΡΕΣ.

 

Σήμερα ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής δεν ήταν εκεί είχε φύγει μακριά για να μην ''αντικρίσει'' τους Εθνοπροδότες ΠΑΣΟΚΟ-ΣΩΤΗΡΕΣ ΣΑΜΑΡΑ και ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ...