Οι χειρότεροι πολιτικοί στις κρισιμότερες στιγμές

14/11/2017
# #

Την ώρα που το μέγα ζήτημα των επερχόμενων πλειστηριασμών είναι αυτό που καίει τα ελληνικά νοικοκυριά, η πολιτική σκηνή κρατιέται εσκεμμένα μακρυά απ΄αυτό και έχει αναγάγει ως μείζονα θέματα της επικαιρότητας το περίφημο κοινωνικό μέρισμα, λίγα ψίχουλα δηλαδή από ένα αιματοβαμμένο υπερπλεόνασμα, αλλά και στα βλήματα των βλημάτων.

 

Για μία ακόμη φορά οι αντιπρόσωποι του λαού στη Βουλή, δείχνουν πολύ κατώτεροι των περιστάσεων.
Και εντελώς αδύναμοι να αντιμετωπίσουν τα αντικειμενικά προβλήματα που μαστίζουν τους πολίτες.

 

Είναι προφανές ότι επιδιώκουν τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης, ώστε αυτή να μην εστιάζει, ούτε στα μνημόνια, αλλά ούτε και στις συνέπειες αυτών.

 

Άλλωστε ας μην ξεχνάμε ότι αργά ή γρήγορα θα μας απασχολήσει και πάλι εκ νέου το θέμα της ΕΛΣΤΑΤ και του Ανδρέα Γεωργίου, αφού η υπόθεση του εξετάζεται αυτή τη στιγμή από τη Δικαιοσύνη και εκκρεμεί η απόφαση της παραπομπής του ή όχι σε Δίκη.

 

Και πραγματικά, είναι άξιον απορίας, το αν και το πώς, αυτή η ομολογουμένως ελαχίστων δυνατοτήτων, άρα και χαμηλών προσδοκιών πολιτική σκηνή,θα είναι σε θέση να διαχειριστεί επαρκώς και προς το συμφέρον της χώρας, αυτό το μεγάλο ζήτημα.

Ειδικότερα, εάν και εφόσον η Ελληνική Δικαιοσύνη παραπέμψει τον πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ σε Δίκη για κακουργηματικές πράξεις.