Όταν ο ίδιος ο Εφιάλτης εγείρει τη μνήμη σου

23/11/2017
#

Ο Γιώργος Παπανδρέου μπορεί να ήταν αυτός που ανέλαβε την ''ευθύνη'' της Εθνικής προδοσίας, όμως ποτέ δεν θα πρέπει να φύγει από το μυαλό του Έλληνα πως για να φτάσει η εξουσία στα χέρια του μακελάρη Παπανδρέου, κάποιοι δούλεψαν σκληρά και βρόμικα κατά του Κώστα Καραμανλή.

 

Και βεβαίως, η πρώτη θέση των ''εργολάβων'' που διάνοιξαν τον δρόμο Παπανδρέου προς την εξουσία, ανήκει δικαιωματικά στον Νίκο Χατζηνικολάου.

 

Τον σύγχρονο εφιάλτη για το έθνος, που κατάφερε να παραπλανήσει τον λαό με τη σοβαροφάνεια του και να τον οδηγήσει στο λάθος.

 

Την περασμένη Δευτέρα, φρόντισαν να μας εγείρει τη μνήμη, αυτός και ο καλεσμένος του.

 

Γιατί βλέποντας τον Χατζηνικολάου και τον ΓΑΠ, ξανά μαζί, αυτόματα επανήλθαν στη μνήμη μας οι σκηνές από εκείνο το αισχρό δελτίο ειδήσεων στο ALTER, όπου παρέα με τον Τράγκα και τη Μακρή, γιόρταζαν την πτώση του Κώστα Καραμανλή.
Βλέποντας τους και πάλι, περίμενες από τον έναν να ξαναποκαλέσει τον Κώστα Καραμανλή, ''κουρασμένο'' και τον άλλον να σου ξαναπεί, λεφτά υπάρχουν.

 

Πάντως, ή αλήθεια είναι πως κάποια πράγματα έχουν περάσει πλέον στο υποσυνείδητο μας.
Και ο Νίκος Χατζηνικολάου, έχει καταγραφεί στη μνήμη μας ως ένας σύγχρονος Εφιάλτης για τον τόπο.

 

Και οι επιπτώσεις από αυτό, θα έρθουν στο μέλλον.
Γιατί την ώρα που χανόταν οι ανθρώπινες ζωές, υπήρχε ο πόνος.
Όταν όμως θ΄αρχίσουν να χάνονται σπίτια, τότε θα υπάρχει οργή.
Σ΄ αυτή την οργή θα έρθει να προστεθεί και ο άσβεστος πόνος των χαμένων ψυχών και ο συνδυασμός των δύο, θα δημιουργήσει ένα πραγματικό τσουνάμι.

 

Και αλίμονο σ΄αυτούς που είναι καταγεγραμμένοι στο υποσυνείδητο του Έλληνα