Όταν ο Μητσοτάκης προσκύνησε το ΠΑΣΟΚ της καταστροφής της Πατρίδας στο 11ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας του Σημίτη

17/12/2017
# #

Όταν ο Μητσοτάκης προσκύνησε το ΠΑΣΟΚ της καταστροφής της Πατρίδας στο 11ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας του Σημίτη

Ένα συνέδριο ντροπή για την Νέα Δημοκρατία στο οποίο ο Μητσοτάκης ξέπλυνε το βρόμικο ΠΑΣΟΚ μέσα στην καρδιά της ιστορίας της Νέας Δημοκρατίας.

Ζήσαμε την παρέλαση όλων των προκλητικών αυτών τύπων που έδειχναν με το δάχτυλο μέχρι σήμερα την ιστορική παράταξη της Νέας Δημοκρατίας και η Νέα Δημοκρατία του Μητσοτάκη τους ξέπλυνε στο συνέδριό της, αντί να τους στείλει στη φυλακή για τα εκτρώματά τους κατά της πατρίδας.

Σήμερα η Νέα Δημοκρατία του Μητσοτάκη επιβράβευσε όλους αυτούς που σε οδήγησαν στη καταστροφή, στα μνημόνια που σου πήραν και θα σου πάρουν τα σπίτια τις επιχειρήσεις τις ζωές μας.

Σήμερα η Νέα Δημοκρατία προσκύνησε το ΠΑΣΟΚ μέσα στο σπίτι της σε ένα στημένο συνέδριο με προκάλυμμα την ενότητα, μία ενότητα που έχει μοναδικό γνώμονα πώς να σώσει τους εθνοκτόνους του ΠΑΣΟΚ από τα χέρια του ΛΑΟΥ κάτι που αναπόφευκτα θα συμβεί όποιον τρόπο απόδρασης σκεφτούν οι ΠΑΣΟΚΟΙ και υποδείξουν στο άξιο τέκνο τους Μητσοτάκη.

Όσον αφορά τα στελέχη δούλους της Νέας Δημοκρατίας του Σημίτη, που ασπάζονται γονατιστοί την απροκάλυπτη υπεράσπιση του Μητσοτάκη στα Εθνοκτόνα στελέχη του ΠΑΣΟΚ θα σας πω την πραγματική αλήθεια της ημέρας....ΣΗΜΕΡΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟΥΣ  ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

Θα του υπενθυμίσουμε την δήλωση του Κώστα Καραμανλή και ειδικά την κατάληξη της....

ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ....ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ