Πάει να πολιτευτεί στα Χανιά γιατί στην Α΄Αθηνών θα έρθει τρίτο τέταρτη......κάνοντας ζημιά στον Μπακογιάννη για τον Δήμο της Αθήνας.

12/04/2018
# #

Πάει να πολιτευτεί στα Χανιά γιατί στην Α Αθηνών θα έρθει τρίτο τέταρτη......κάνοντας ζημιά  στον Μπακογιάννη για τον Δήμο της Αθήνας.

Πάει να αποφύγει το βατερλώ στην Α Αθηνών και από τριτο τέταρτη που θα ήταν στην Αθήνα θα είναι πρώτη στα Χανιά.

Άλλωστε ξέχασε τη δήλωση της ότι τελείωσε για εκείνη η πολιτική.

Αφήνει και το χώρο ελεύθερο στον Μπακογιάννη ώστε να διεκδικήσει τον Δήμο της Αθήνας χωρίς να τον βαρύνει με την παρουσία της.

Οι γνωρίζοντες καλά το πεδίο της δημαρχίας της πρωτεύουσας βλέπουν πίσω από την κουρτίνα την συμφωνία Μπακογιάννη  με τον Τσίπρα ώστε να είναι χωρίς λακούβες και  ελεύθερο το πεδίο για την κατάκτηση του Δήμου της Αθήνας από τον Μπακογιάννη.

Μη σας κάνουν εντύπωση τα ανιστόρητα σχόλια του Μπακογιάννη για συγκεκριμένους  αριστερούς ''πατριώτες'' είναι και αυτά στο πρόγραμμα της συμφωνίας της Μπακογιάννη γιά το μέλλον του Μπακογιάννη  στον Δήμο της Αθήνας.

Στο πρόγραμμα για την Αθήνα θα υπάρχει φυσικά και η ακύρωση του μνημοσύνου στου Μακρυγιάννη ως ένδειξη σεβασμού στον  πολιτικό του μέντορα  ''Ερμή''

Όλα τους ενώνουν, τίποτα δεν τους χωρίζει παίζοντας το ίδιο έργο με τους ίδιους πολιτικούς ηθοποιούς και με τους ίδιους θεατές (πολίτες)... νομίζουν.

 

 

 Απομένει ο χρόνος να μας διαψεύσει σε αυτά που θα έρθουν ........