Πάνο Καμμένε, επαναστάτη της καρέκλας ,ποιος λέει ψέματα τελικά; Ο Καραμανλής ή ο Γεωργίου;

07/09/2017
#

17 Ιουλίου 2013

Ο κ. Καμμένος, έλεγξε τους βουλευτές της συμπολίτευσης που στηρίζουν το πολυνομοσχέδιο, τονίζοντας πως η φιλοσοφία του νομοσχεδίου βασίζεται στην "θεωρία των πλαστών στοιχείων" του "υπόδικου επικεφαλής της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, Ανδρέα Γεωργίου", τον οποίον επιμένει να εμπιστεύεται ο Γιάννης Στουρνάρας.


Ο Πάνος Καμμένος υπενθύμισε στην ομιλία του πως "στη θέση του υπουργού Οικονομικών σήμερα, δεν βρίσκεται εκλεγμένος βουλευτής της ΝΔ, ή του ΠΑΣΟΚ, αλλά ο έτερος εκλεκτός του κου Σημίτη μετά τον Γ. Παπακωνσταντίνου, ο κος Στουρνάρας. Ως πότε θα το ανεχόμαστε; Βλέπουμε βουλευτές που έλεγαν σε άλλα νομοσχέδια πως είναι τα τελευταία μέτρα που ψηφίζουν, να καλούνται να υπερψηφίσουν το νομοσχέδιο που θα οδηγήσει στη δήμευση της περιουσίας των Ελλήνων πολιτών. Βλέπω βουλευτές όπως ο Απόστολος Κακλαμάνης που λένε "αντισυνταγματικό" το νομοσχέδιο - αλλά θα το ψηφίσουν. Αυτά είναι περίεργα και παράξενα πράγματα..." ανέφερε ο Πάνος Καμμένος και συνέχισε:

"Υπάρχει και η προσωπική ευθύνη. Το νομοσχέδιο βασίζεται στη "θεωρία των πλαστών στοιχείων" του κου Γεωργίου. Ποιος λέει ψέματα λοιπόν για τα ελληνικά δημοσιονομικά στοιχεία; Ο Καραμανλής ή ο Γεωργίου; Έχετε υποχρέωση να ψηφίσετε και να αποφασίσετε αν τότε λέγατε ψέματα! Εμείς πιστεύουμε πως τα στοιχεία για το έλλειμμα τα αλλοίωσε ο Γ. Παπανδρέου, η συμμορία του Σημίτη και της Goldman Sachs! Εσείς τι λέτε; Ο Γεωργίου είχε δίκιο, ή ο Παυλόπουλος; " (σ.σ. στην ομιλία του ο Προκόπης Παυλόπουλος, είχε καταφερθεί κατά της διατήρησης του κου Γεωργίου στη θέση του επικεφαλής της ΕΛ.ΣΤΑΤ.)Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/news/story/327263/kammenos-dikaioste-ton-georgioy-ton-ypodiko#ixzz4s0gvZnBP