Ποιοι άλλοι εκτός των γνωστών Εθνοπροδοτών ποδοπάτησαν το Εθνικό συμφέρον και προσπάθησαν να εμποδίσουν την ανάδειξη της αλήθειας της αλλοίωσης των οικονομικών στοιχείων του 2009;

29/12/2017
#

Το NewDemocracy.gr όλα αυτά τα χρόνια αγωνίστηκε για να φέρει στο φως ό,τι στοιχείο υπάρχει δημοσιευμένο και που αφορά στο εθνικό θέμα της ΕΛ.ΣΤΑΤ.

Ήταν και είναι σημαίνον ο ελληνικός λαός να λάβει γνώση των φοβερών καταγγελιών και των στοιχείων του προμελετημένου εγκλήματος της υπαγωγής της χώρας σε καθεστώς οικονομικής κατοχής!

Συγχρόνως στάθηκε όσο μπορούσε δίπλα στα πρώην μέλη της ΕΛ.ΣΤΑΤ. που δίνουν τον αγώνα για τη σωτηρία της Πατρίδας, έναν αγώνα πατριωτικό, πολύχρονο, επίμονο, αλλά και επίπονο!

Στο πλαίσιο αυτό ανταποκριθήκαμε άμεσα στη δημόσια έκκληση της στατιστικού επιστήμονα, πρώην μέλους της ΕΛ.ΣΤΑΤ. και καταγγέλλουσα τον κ. Γεωργίου για την αλλοίωση των οικονομικών στοιχείων του 2009, κ. Ζωής Γεωργαντά, για την παράσταση των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας ως διάδικοι στη δίκη του Ανδρέα Γεωργίου του Μαΐου του 2017 για παράβαση καθήκοντος. ( από το 14ο λεπτό έως το 18ο λεπτό του βίντεο)

Ήρθαμε, λοιπόν, και εμείς σε επαφή με άτομα, τα οποία μας βεβαίωσαν ότι θα προσπαθήσουν να παρακινήσουν δικηγορικούς συλλόγους να παραστούν ως διάδικοι, φοβούμενοι ακριβώς αυτό που επικαλούνταν η κ. Γεωργαντά, ότι δηλαδή η δίκη θα εξελισσόταν σε μονόλογο των δικηγόρων του κατηγορούμενου!

 

Η ίδια η κ. Γεωργαντά είχε στείλει αίτηση παράστασης πολιτικής αγωγής σε έξι Δικηγορικούς Συλλόγους ( Αιγίου, ο οποίος αν και μέσω του προέδρου του είχε εκφράσει τη βούληση να παραστεί, δεν παρέστη, Αθηνών, Θεσσαλονίκης, Πατρών, Πειραιώς και Ηρακλείου Κρήτης)

Εμείς προσπαθήσαμε και ήρθαμε σε επαφή με μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης!

Μας περίμενε, όμως μία δυσάρεστη έκπληξη...

 

Σε επικοινωνία που είχαμε με μέλος του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης και όπως φαίνεται και από το στοιχείο, που δημοσιεύουμε, μας αποκαλύφθηκε ότι ένας από τους ανθρώπους που ασχολούνταν με το θέμα της ΕΛ.ΣΤΑΤ. ο κ. Γιάννης Αδαμόπουλος, απέτρεψε τον εν λόγω Σύλλογο να παραστεί ως διάδικος στην δίκη του πρώην επικεφαλής της ΕΛ.ΣΤΑΤ., όπως και τελικά δεν παρέστη.

Τα ερωτήματα που τέθηκαν αμέσως ήταν πολλά!

1) Γιατί ο κ. Γιάννης Αδαμόπουλος, ενώ γνώριζε ότι κάθε Δικηγορικός Σύλλογος είχε το δικαίωμα παράστασης πολιτικής αγωγής, διατείνονταν το αντίθετο;

2) Ποιοι λόγοι έκαναν τον κ. Αδαμόπουλο να κάνει αυτή την παρέμβαση;

3) Ποιος ή ποιοι μπορεί να είναι πίσω από αυτές τις ενέργειές του, οι οποίες επί της ουσίας υπονόμευαν τον αγώνα της κας Γεωργαντά να εξασφαλίσει σωστή εκπροσώπηση στη δίκη;

Είναι μια σειρά ερωτήματα τα οποία μπορεί να απαντηθούν από τον ίδιο τον κ. Αδαμόπουλο, αλλιώς τα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας θα αποκαλύψουν όλη τη μεθόδευση κατά του αγώνα για το εθνικό θέμα της ΕΛ.ΣΤΑΤ.

 

newdemocracy.gr