Σε προχωρημένη σήψη βρίσκονται πλέον οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, οι οποίοι πλέον κούρασαν και εξοργίζουν τον ελληνικό λαό.

03/07/2018
#

Σε προχωρημένη σήψη οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ – Το Μαξίμου απάντησε στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ – Ο Δ. Καμμένος αποδόμησε την φιέστα του Π. Καμμένου: «Δεν θα κάνει τίποτα»

 

Σε προχωρημένη σήψη βρίσκονται πλέον οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, οι οποίοι πλέον κούρασαν και εξοργίζουν τον ελληνικό λαό.

 

Από την μία το σόου του Π. Καμμένου, που έβαλε καθυστερημένα την στολή του Μακεδονομάχου και από την άλλη οι χειρισμοί του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα του Σκοπιανό.

Πρόκειται πλέον για μία Κυβέρνηση που δεν έχει πλέον να δώσει κάτι άλλο στην πατρίδα. Ολοι οι Ελληνεες πλέον φωνάζουν, να φύγουν τώρα από την εξουσία!

Εχουν στήσει πλέoν ένα θέατρο, οι ηθοποιοί είναι οι κυβερνητικοί. Κομπάρσοι; Νομίζουν πως είναι ο ελληνικός λαός, που πλέον δεν πείθεται από τις κυβερνητικές ακροβασίες.

Απάντηση Δ. Καμμένο, σε Π. Καμμένο

 

Τον ισοπέδωσε πραγματικά τον Π. Καμμένο, ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Δ. Καμμένος. «Πολιτικά τσαλιμάκια εκ τους ασφαλούς» χαρακτήρισε την «καθυστερημένη» όπως είπε αντίδραση του Πάνου Καμμένου να ζητήσει εκλογές ή δημοψήφισμα για την κύρωση της συμφωνίας, ο πρώην βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Δημήτρης Καμμένος.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 εκτίμησε ότι «δεν πρόκειται να γίνει τίποτα από όλα αυτά που λέει, αφού ο Τζανακόπουλος είπε ότι θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης».

Ο ίδιος κάλεσε το Μαξίμου «να απαντήσει» ως «οφείλει» στο ερώτημα αν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα ρίξουν την κυβέρνηση». «Υπογράψαμε με πολιτικό δόλο», είπε αναφερόμενος στη συμφωνία των Πρεσπών και τόνισε ότι «δεν τίθεται θέμα των 180 ψήφων».

Με πληροφορίες από pentapostagma.gr