Τα Πάκεμον

09/12/2017
# #

Πέραν από τις αποκαλύψεις και τα ντοκουμέντα της Βραδυνής.gr ότι ο περιβόητος Σύνδεσμος ΦΙΛΟΙ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, δεν είναι τίποτε άλλο, από ένα ακόμη κόλπο που εμπνεύστηκε το Παυλοπουλείο, με στόχο να μαντρώσει ψηφοφόρους που θα τους κατευθύνει στους ΑΝΕΛ, έρχονται τώρα και οι ίδιοι για να μας επιβεβαιώσουν.

 

Και το κάνουν, κατά τον καλύτερο και τον πλέον πανηγυρικό τρόπο.
Αναρτώντας τη δημοσίευση του Κώστα Βαξεβάνη από το documento, του γνωστού εκτελεστή που χρησιμοποίησε ο Δημήτρης Βατοπεδινός, ο κατά κόσμον Κοντομηνάς, για να εκδικηθεί τον Κώστα Καραμανλή.

 

Ένα δημοσίευμα το οποίο και έγινε από τον Κώστα Βαξεβάνη, νομίζοντας ότι έτσι πλήττεται και πάλι το κύρος του Κώστα Καραμανλή, αυτή τη φορά, κατ΄εντολή Προκόπη Παυλόπουλου.
Που και πάλι με εντολή Παυλόπουλου, αναδημοσιεύθηκε από τον Σύνδεσμο.

 

Βεβαίως, αυτό που αναρωτιέται κάποιος, είναι, αν αυτοί του Συνδέσμου, είναι σε θέση να καταλάβουν τη ζημιά που προξενούν στον Κώστα Καραμανλή, έναν Κώστα Καραμανλή, ο οποίος και όταν ρωτήθηκε για την ορθότητα της κίνησης αυτής από τον δικηγόρο στον οποίο και είχαν αρχικώς απευθυνθεί οι ''εμπνευστές'' της ιδέας του Συνδέσμου, για τη δημιουργία του καταστατικού τους, τον Γιάννη Αδαμόπουλο, ήταν κάθετα αρνητικός.

 

''Ούτε που να το σκέφτεστε'' είχε απαντήσει τότε στον Γιάννη Αδαμόπουλο ο Κώστας Καραμανλής, γι΄αυτό και άλλωστε ο γνωστός δικηγόρος αρνήθηκε να τους κάνει το καταστατικό και έτσι αναγκάστηκε το δεξί χέρι του Προκόπη Παυλόπουλου, ο Θύμιος Λυμπερόπουλος να τους οδηγήσει στο νομικό σύμβουλο του ΣΑΤΑ, κύριο Διονύση Βρεττό.

 

Αλλά τί σημασία έχουν γι΄αυτούς τα ''θέλω'' του Καραμανλή, μπροστά στα δικά τους συμφέροντα;

 

Ας είναι καλά τα Πάκεμον.....