Την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος και για δεύτερη προεδρική θητεία επιβεβαίωσε ο Ντόναλντ Τραμπ

#

Την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος και για δεύτερη προεδρική θητεία επιβεβαίωσε ο Ντόναλντ Τραμπ, σημειώνοντας μάλιστα ότι «όλοι το θέλουν» και ότι δεν βλέπει κάποιον άλλον καταλληλότερο.

Μιλώντας σε δημοσιογράφο της εφημερίδας Mail on Sunday που ανέβηκε μαζί του στο προεδρικό αεροσκάφος, ο Τραμπ αναφέρθηκε και στο στρατόπεδο των Δημοκρατικών και τα πιθανά ονόματα που ακούγονται εκεί για τις εκλογές του 2020. «Δεν βλέπω κανέναν. Τους ξέρω όλους και δεν βλέπω κανέναν» είπε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση για το πώς βρήκε την βασίλισσα, ο Τραμπ απάντησε ότι πρόκειται για μια φανταστική προσωπικότητα γεμάτη ενέργεια και κοφτερό μυαλό. «Χάρηκα που επιτέλους την συνάντησα» κατέληξε.

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν πιστεύει ότι η βασίλισσα τον συμπάθησε, ο Τραμπ απάντησε ότι δεν θέλει να μιλήσει εκ μέρους της, αλλά εκείνος πάντως την συμπάθησε. «Όταν την είδα θυμήθηκα την μητέρα μου, που ήταν από τη Σκωτία. Ήταν πάντοτε θαυμάστρια της βασίλισσας, την εκτιμούσε για την προσωπικότητα και το στυλ της» είπε ο πρόεδρος.