Την ώρα που καταρρέει ο ΣΥΡΙΖΑ ''οι αυτοαποκαλούμενοι Καραμανλοφύλακες'' θέλουν να διαλύσουν τη Νέα Δημοκρατία...

04/08/2018
#

 

NewDemocracy.gr

 

Την ώρα που καταρρέει ο ΣΥΡΙΖΑ και οι πολίτες τους στέλνουν στο ''πυρ το εξώτερον'' η 5η φάλαγγα της Νέας Δημοκρατίας οι αυτοαποκαλούμενοι Καραμανλοφύλακες  απεργάζονται σενάρια διάσπασης της και την δημιουργία νέου κόμματος ώστε να τους σώσουν.

 

Μία απλή ματιά στις ιστοσελίδες που έχουν αναρτήσει τα σχέδια διάσπασης και κατάργησης της Νέας Δηνοκρατίας θα σας δώσει ολόκληρη την εικόνα της αποσταθεροποίησης του κόμματος του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή.

 

Δεν ήταν τυχαία όλα τα χτυπήματα και οι συκοφαντίες ,τόσο σε πρόσωπα ,όσο και σε πολιτικές, κάτω από τη μέση τις τελευταίες μέρες ,ώστε να αποδυναμώσουν όποιον μπεί μπροστά στο σαμποτάζ που επιχειρείται ώστε οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να πάρουν το φιλί της ζωής , σε μία χώρα που θρηνεί τους νεκρούς της ,  την ιστορία της , τη Μακεδονία.

 

Δεν είναι ούτε σενάρια επιστημονικής φαντασίας ούτε βγαλμένα από το κεφάλι μας τα όσα σας αναφέρουμε αρκεί ένα πέρασμα από τις ιστοσελίδες τους στο διαδίκτυο ώστε να καταλάβει και ο πιό αγνός οπαδός της παράταξης τόσο την στάση τους όσο και την τακτική τους.

 

Τα άρθρα τους είναι ξεκάθαρα και καλούν τον κόσμο στη δημιουργία νέου κόμματος και αφανισμού του κόμματος του Εθνάρχη.

 

Τόσο απλά , τόσο κατανοητά τώρα που καταρρέει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η Νέα Δημοκρατία είναι μία δεν υπάρχει ούτε καινούργια ούτε παλιά και όποιος θέλει να την αλλάξει μπορεί να την αλλάξει από μέσα και όχι να την πολεμάει δίνοντας φιλί ζωής στους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Η Νέα Δημοκρατία ανήκει στην κεντροδεξιά της χώρας την οποία στηρίζουν και σέβονται οι πολίτες της και ο μόνος που μπορεί να την καταργήσει είναι ο λαός όταν και όποτε έχει φέρει σε πέρας την αποστολή της .

Όλα τα υπόλοιπα τα οποία γράφονται και ξεσηκώνουν τους πολίτες της έχουν να κάνουν ειδικά αυτή τη δύσκολη περίοδο με στήριγμα δεκανίκι στην χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ποτέ ο τόπος , στην κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ από όπου και εκπορεύονται όλα αυτά τα σενάρια.

 

Καταρρέει ο ΣΥΡΙΖΑ: Στο 12% σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση! - Εξαϋλώθηκαν οι ΑΝΕΛ: Κάτω από 1%

 

 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Καταρρέει δημοσκοπικά ο ΣΥΡΙΖΑ μετά και την τραγωδία στο Μάτι ένα γεγονός που φαίνεται ότι αλλάζει οριστικά τον πολιτικό χάρτη στη χώρα.

Εκεί  που το σκοπιανό είχε προκαλέσει δημοσκοπική καθίζηση, αλλά δεν είχε πλήξει το κυβερνών κόμμα σε ποσοστό κάτω του 18% η τραγωδία στο Μάτι και η απόδειξη της κυβερνητικής ανικανότητας να προστατεύσουν τους πολίτες τώρα σπρώχνει το κυβερνών κόμμα στα επίπεδα του ποσοστού του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 2012.

Η πρωτοφανής αλαζονεία και η υποτίμηση του λαϊκού αισθήματος, με την οποία διαχειρίστηκαν την τραγωδία στο Μάτι και η επιβολή της αντεθνικής συμφωνίας με τους Σκοπιανούς στις Πρέσπες​ έχει ως αποτέλεσμα τη δημοσκοπική κατρακύλα του ΣΥΡΙΖΑ , ο οποίος κινδυνεύει να βρεθεί εκεί που ήταν προ κρίσης, στο περιθώριο του πολιτικού κόσμου.