Το τέλος της T-1, της ανθρωποφάγου τίγρης που προσπαθούσαν να την πιάσουν με δόλωμα...ανδρικό άρωμα

04/11/2018
#

Το τέλος της T-1, της ανθρωποφάγου τίγρης που προσπαθούσαν να την πιάσουν με δόλωμα...ανδρικό άρωμα

Εκτιμάται ότι είχε σκοτώσει 13 ανθρώπους

NewsroomHuffPost Greece

ASSOCIATED PRESS

Είχαν χρησιμοποιήσει ακόμη και άρωμα για να την βρουν. Το Obsession του Calvin Klein, που εκτιμάται ότι δελεάζει τις μεγάλες γάτες (μια θεωρία που προέκυψε για πρώτη φορά μετά από πειράματα στο ζωολογικό κήπο τους Μπρονξ στη Νέα Υόρκη το 2003).  

Προσπαθούσαν να την πιάσουν για δύο χρόνια. Και τώρα η ανθρωποφάγος τίγρης της Ινδίας είναι νεκρή. 

Η εξάχρονη τίγρη είχε αποφύγει τη σύλληψη στις ζούγκλες του δυτικού κράτους της Μαχαράστρα για πάνω από δύο χρόνια. Τον περασμένο μήνα επιστρατεύτηκε και στο άρωμα ως δόλωμα.

 

Οι ινδικές αρχές κυνηγούν θηλυκή τίγρη που σκοτώνει ανθρώπους με δόλωμα...ανδρική κολόνια Οι ινδικές αρχές κυνηγούν θηλυκή τίγρη που σκοτώνει ανθρώπους με δόλωμα...ανδρική κολόνια

Σύμφωνα με το BBC, οι ακτιβιστές είχαν αγωνιστεί για να σώσουν την τίγρη, αλλά το Ανώτατο Δικαστήριο της Ινδίας είχε αποφασίσει να μην παρέμβει εάν οι δασοφύλακες αναγκάζονταν να την πυροβολήσουν.  

Μια ομάδα εξοπλισμένη με ηρεμιστικά, αλλά και πραγματικά πυρά τοποθετήθηκε σε όχημα σε δρόμο όπου η τίγρη, γνωστή ως Τ-1, είχε εντοπιστεί από χωρικούς.

Το βράδυ της Παρασκευής έλαβε αναφορές για την παρουσία της τίγρης.   Στο ζώο αρχικά χτυπήθηκε με ηρεμιστικό βέλος ηρεμιστικό και σκοτώθηκε από ένα μόνο πυροβολισμό από απόσταση μεταξύ οκτώ και 10 μέτρων σύμφωνα με τη δήλωση.  

Η τίγρης θεωρείται πως ευθύνεται για τους θανάτους 13 ανθρώπων.