Τους έχει κάνει σουρωτήρι ο πατέρας του Παππά στη Μακεδονία αλλά στην Νέα Δημοκρατία ..ύπνος βαθύς...!!!!

10/10/2018
#

Λύνει και δένει τόσο σε αυτοδιοικητικό επίπεδο όσο και στην κεντρική πολιτική σκηνή ο πατέρας του υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ στέλιος Παππάς.

Σύμφωνα με διαπιστώσεις και επιβεβαιωμένες πληροφορίες της βραδυνής.gr ο Στέλιος Παππάς είναι εκείνος που κινεί τα νήματα τόσο σε αυτοδιοικητικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο κεντρικής κυβέρνησης ώστε να μειώνει τις απώλειες του ΣΥΡΙΖΑ τόσο για το Μακεδονικό όσο και για την φορομπηχτική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ.

Αρκετοί αυτοδιοικητικοί άρχοντες του κεντροδεξιού χώρου είναι καθημερινοί συνομιλητές του , για ένα γεφύρι, για ένα κονδύλι μέσω της κυβέρνησης.

Άλλωστε η επίμαχη συζήτηση των αιτημάτων τόσο των δημάρχων όσο και των συλλόγων της Μακεδονίας έχει ξεκινήσει από την άνοδο του στη Θεσσαλονίκη πριν μήνες , με κεντρικό στόχο την μείωση των απωλειών της κυβέρνησης .

Στη Νέα Δημοκρατία ο ύπνος είναι βαθύς αλλά γίνεται ακόμη πιό βαθύς όσο σε κεντρικό επίπεδο δε δίνεται ο αντίστοιχος ρόλος σε πρόσωπα της παράταξης ειδικού κύρους ώστε να αντισταθμίσουν τη μεγάλη και καθημερινή ζημιά που προκαλεί ο πατέρας Παππάς σε επίπεδο στελεχών της Νέας Δημοκρατίας.

Ο ξεπεσμός αυτοδιοικητικών εκλεγμένων με τη σημαία της Νέας Δημοκρατίας είναι τέτοιος που για ένα κονδύλι για κάποιο τοπικό έργο κάνουν τούμπα κολοτούμπα χωρίς φραγμό και αυτό οφείλεται στην παντελώς ανύπαρκτη εκπροσώπηση της Νέας Δημοκρατίας σε κεντρικό επίπεδο με πρόσωπο κύρους που θα λειτουργούσε ως ανάχωμα στη ρουσφετολογία του ΣΥΡΙΖΑ.

Όσο και να σας ξυπνάμε ο ύπνος σας είναι βαρύς εκεί στη Πειραιώς,τόσο βαρύς που ο Παππάς σας έχει κάνει σουρωτήρι.......