Τρομοκρατικό χτύπημα η πτώση του ΑΝ-148; - Το είδαν να πέφτει σαν «φλεγόμενη μπάλα» (βίντεο)

11/02/2018
#

Τρομοκρατικό χτύπημα η πτώση του ΑΝ-148; - Το είδαν να πέφτει σαν «φλεγόμενη μπάλα» (βίντεο)

Το αεροσκάφος ήταν επτά ετών και απογειώθηκε στις 13:22 (ώρα Ελλάδος)! Σχεδόν πέντε λεπτά αργότερα, το αεροσκάφος φέρεται να έκανε βουτιά από τα 6.200 πόδια στα 3.200 όπου απλά... χάθηκε το σήμα στα ραντάρ!

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι είδαν μία φλεγόμενη μπάλα στον ουρανό.

Μάλιστα αυτό το τελευταίο ότι το είδαν να πέφτει ως σαν φλεγόμενη μπάλα το δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες στους δημοσιογράφους.

Πλέον όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά ακόμα και της τρομοκρατίας

Σε πένθος έχει βυθιστεί η Ρωσία καθώς το αεροσκάφος μοντέλου Antonov An-148, της αεροπορικής εταιρείας Saratov Airlines συνετρίβη λίγο μετά την απογείωσή του σε χωριό έξω από την Μόσχα. Δυστυχώς κανείς από τους 71 επιβαίνοντες δεν είναι ζωντανός.

Λίγα λεπτά μετά την είδηση «βόμβα» ένα βίντεο άρχισε να κάνει το γύρο του διαδικτύου με τα τοπικά αλλά και τα διεθνή μέσα να κάνουν λόγο για τις πρώτες εικόνες της τραγωδίας.

Στις εικόνες φαίνονται ξεκάθαρα τα συντρίμμια του αεροσκάφος τα οποία είναι διασκορπισμένα… κυριολεκτικά παντού στο χιονισμένο τοπίο.

Το στίγμα της πτήσης 6W703 χάθηκε από τα ραντάρ λίγο μετά την απογείωση, ενώ αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη επιχείρηση στο σημείο της συντριβής. Το έργο των διασωστών ωστόσο δεν είναι εύκολο καθώς λόγω του χιονιού δεν μπορούν τα οχήματα να προσεγγίσουν την περιοχή και τα μέλη των συνεργείων πρέπει να φτάσουν με τα πόδια.

Το αεροσκάφος, το οποίο ήταν επτά ετών, απογειώθηκε στις 13:22 ώρα Ελλάδος και πέντε λεπτά αργότερα άρχισε να χάνει ύψος. Για την ακρίβεια το αεροπλάνο ένα λεπτό πριν συντριβεί έκανε βουτιά από τα 6.200 πόδια στα 3.200 και το σήμα του χάθηκε 20 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο. 

 

 

pronews.gr