«Τώρα εξηγούνται όλα Νικολάκη μου»...Στη φόρα τα SMS που αντάλλαξαν Καμμένος-Νικολόπουλος...

08/02/2019
# #

«Τώρα εξηγούνται όλα Νικολάκη μου»...Στη φόρα τα SMS που αντάλλαξαν Καμμένος-Νικολόπουλος...

 

Χαρακτήρα πολιτικού θρίλερ λαμβάνει πλέον η υπόθεση της διασφάλισης της συνέχειας της κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΛ. Και αυτό γιατί ενώ βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη τα...

διάφορα σενάρια, ο εκλεγείς με το κόμμα του Πάνου Καμμένου αλλά, πλέον, ανεξάρτητος βουλευτής Αχαϊας Νίκος Νικολόπουλος κατέθεσε μήνυση σε βάρος του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων για «βία κατά πολιτικού σώματος».

 

Η μήνυση αφορά παράβαση του άρθρου 157 του Ποινικού Κώδικα που αναφέρει ότι «όποιος με βία ή με απειλή βίας επιβάλλει στη Βουλή ή την Κυβέρνηση ή σε μέλος τους την εκτέλεση, παράλειψη ή ανοχή πράξης που ανάγεται στα καθήκοντά τους τιμωρείται με κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών». Σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται στην αναφορά, ο κ. Καμμένος απέστειλε γραπτό μήνυμα sms στον κ. Νικολόπουλο απειλώντας τον, μεταξύ άλλων, ότι θα σταματήσει από σήμερα το απόγευμα να λαμβάνει κρατική διαφήμιση στις ιστοσελίδες που φέρεται να έχει υπό τον έλεγχό του.

Συνεργάτες του κ. Καμμένου αρνήθηκαν ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ προχώρησε σε οποιοδήποτε εκβιασμό κατά του ανεξάρτητου βουλευτή. Μάλιστα, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έδωσαν στη δημοσιότητα μέσω ανακοίνωσης τα sms που αντήλλαξαν οι κ.κ. Καμμένος και Νικολόπουλος:

Στην ανακοίνωση σημειώνεται χαρακτηριστικά πως ο κ. Καμμένος έδωσε στη δημοσιότητα τα μηνύματα που επικαλείται ο κ. Νικλόπουλος «ώστε να αποκαλυφθεί το μέγεθος της γελοιότητας του υποτιθέμενου εκβιασμού»...

newpost.gr